hewka Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 moje ja złożone rozgraniczyć nie sposób a usta słów pełne w myślach uczynki na pokuszenie rozstaje nie cierpią kręcą przęsła mostu na wprost woda wodnie wodnista ale ja zostawiam noc w nawiasie odbiciem ceruję świat jakbym nie była potrzebna
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 zostawiam noc w nawiasie odbiciem ceruję świat jakbym nie była potrzebna * hewko, bardzo przypadła mi puenta, to jakby o mnie; pomimo, iż jestem, czuję się jakbym nie była.... serdecznosci, Stanka
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Hewka! Pierwszy wers wraz z pointą tworzą ładną klamrę. PozdrawiaMy.
hewka Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 dzieki Stasiu, to znaczy ze trafil moj wiersz... i ze juz nie jestes sama buziam :) i slonka na caly tydzien zycze:)
hewka Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Marlett i Sosno, dzieki wdzieczne za komentarz, sciski dla Was, slonka na caly tydzien, buziam tez:)
Joanna_Soroka Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Pierwsza i ostatnia zwrotka mogłyby być osobnym wierszem. Środek smutny i przez to cały wiersz ma taki smutny odcień, jaka ta woda wodnista pod mostem. Ale i smutek czasem potrzebny. Pozdrawiam serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Bardzo mi się podoba i mogę go do "ulubionych"? Pozdrawiam serdecznie:) EK
Pan poeta Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 nienawidzę słów usta w wierszu, zabijają jego nowośc, dlatego kicz.pozdrr
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sio, maro nieczysta, do swoich kiczów!
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Dla mnie, wiersz bardzo dobry, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi