Anna_M. Opublikowano 26 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 nie wybiegam do ciebie z jabłkiem choć nie raz przyspieszałam krokujabłko już kiedyś zostało ofiarowane i ofiary też zebrało nie podaję ci magicznej mikstury bo sama nie chciałabym być nią pojonamikstury już nie raz rozlewały się po sercach przemieniając je w kamień modlę się raczej abyśmy umieli odróżniać sztukę od sztuczek i byś po mroźnej nocy mógł ujrzeć gołębie w pełnym ufności locie przysłaniające ołów chmur
slawomir_zeromski Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 piękne... ma w sobie coś co zatrzymuje... jestem zauroczony i czym prędzej dodaję Cię do ulubionych autorów, zdobyłaś moje pisarskie serce
mycha Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 no wiem, że powinno być uzasadnienie.. ale jakie może być uzasadnienie dla piękna?
Anna_M. Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 dziękuję:))))))) i pozdrawiam
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Piękne i subtelne...
Anna_M. Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za cieple słowa.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Anno! Pluskamy i pozdrawiaMy.
Anna_M. Opublikowano 27 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki:)
Pancolek Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 *bo sama nie chciałabym być nią pojona ten wers jako takoś dziwnie mi brzmi. Pluska jednak zostawiam :) Pierwszy Twój wiersz czytam na orgu i podoba mi się. +
Anna_M. Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgodzę się, że to, co chciałam powiedzieć, nie jest owinięte grubym kocem, ale czasami tak wolę. Zdarza się, że zbyt głębokie zakopanie się pod kocem doprowadza do przegrzania:/ Dziękuję za opinię i pozdrawiam ciepło.
Anna_M. Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak - ten wers nie brzmi tak, jak brzmieć powinien i myślę, jak go zmienić, ale na razie pomysłów brak. Dziękuję za opinię i cieszę się, że się podoba, pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 anno nikt nie chce być pojony cykutą, a jabłko nie zatrute z drugiej strony?;))) cmook
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 to i ja się dołączę subtelnie:) pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) To nie to jabłko, na które Śnieżka się skusiła:) :) i nie cykuta także:) a raczej płyn wywołujący w kimś uczucie, sztuczne uczucie:) pozdrawiam:)
Anna_M. Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że się dołączyłaś:) dziękuję i pozdrawiam:)
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 modlę się raczej abyśmy umieli odróżniać sztukę od sztuczek no i wszystko jasne... nocny scmok
Stanisław Kamykowski Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 całość bardzo mi się spodobała, jedynie "ołów" w ostatnim wersie pozostawił dziwny posmak-poszukałbym słowa bardziej pasującego do klimatu utworu, pozostawiającego jednocześnie znaczenie pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może jakieś sugestie? Myślałam wcześniej o stalowym niebie zamiast ołowianych chmur, ale te drugie wydają mi się bliższe. Dziękuję za wizytę, pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 sztukę od sztuczek- to jest dobre a reszta już bez fajerwerków pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, że zajrzałeś, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi