Tomasz_Biela Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 będziesz moim pożywieniem niezdrowym bezterminowo poczuję twój smak w całym organizmie nie znajdzie się już nic oczyszczony będę błyszczał bielą w środku i na zewnątrz jak porcelanowy dzban pełen delikatności zajadam cię w ramach eksperymentu jak kostkę klozetową z wyrzeźbionym napisem nienawiść jesteś na odwyku
egzegeta Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 a nie lepiej w drugim wersie przestawić: będziesz moim pożywieniem niezdrowym bezterminowo poczuję twój smak w całym organiźmie nie wiem czy coś ucierpi.., a przerzutnia dobra;) poza tym nie wiem co z tą kostką kozetową pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie zauważyłem ;) thx
HAYQ Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Skojarzenie niezłe - kostka klozetowa - wpienia, znaczy pieni się... a w ustach to już na pewno. ;) A z takim napisem tym bardziej. Podoba mi się... ten błysk i czystość, granicząca z wyjałowieniem. Dość perwersyjne, to doświadczenie. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Bielaczku, widzę żeś w formie. tekst na dobrym poziomie, zaskakuje porównaniami w Twoim, niepowtarzalnym stylu. pozostaje mi zaplusować :) pozdrawiam Łejeczka :)
Pan poeta Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 pełen delikatności zastąpiłbym, reszta jest cool, pozdrawiam
Ewa Maria Gomez Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Dwie literówki: 1) organizmie 2) kostkę Przeczytałam pański nick, przeczytałam tę frazę: "oczyszczony będę błyszczał bielą" i pomyślałam, że tekst będzie przesiąknięty autoironią; rozczarowałam się odrobinę ;). Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że przerzutnie zostały zastosowane trochę na siłę i nie dublują w sposób relewantny znaczeń :/. Oddzieliłabym jakoś ostatnią strofę, ponieważ występują w niej czasowniki w czasie teraźniejszym, a nie tak jak w dwóch poprzednich - w przyszłym. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 zajadam cię w ramach eksperymentu jak kostkę klozetową z wyrzeźbionym napisem nienawiść Tomku, pomogło?? wiersz super, cmokeS
Rekomendowane odpowiedzi