Mr._Żubr Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 pani od polskiego wybijając się z jej ust strzępki śliny przelatują nad obwisłą starą bulą
Pancolek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 a co to bula? :) wybacz to absurdalne pytanie i jeśli teraz wychodzi moja totalna ignorancja-trudno. Po prostu muszę wiedzieć :))
Mr._Żubr Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 "Bula, czyli grzbiet skoczni narciarskiej. Za nim zaczyna się zeskok o nachyleniu 45 stopni, a więc miejsce, gdzie skoczkowie lądują. Jeśli narciarz spada tuż za bulą, oznacza to, że nie odbił się w ogóle albo, że odbił się zbyt wysoko." ;)
Pancolek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Hehehehehehe.... no to mnie teraz rozwaliłeś... ;)))) Zajebiste ;) mam nadzieję, że bana nie złapę, ale musiałem :p
Mr._Żubr Opublikowano 20 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 Hmm... Mam rozumieć, że się podoba? hehe...;]
Pancolek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 No pewnie :) Jak dla mnie, błyskotliwe i zabawne. Może dlatego, że sam nie raz czułem jak malutki skoczek od nauczycielki wylądował z telemarkiem w okolicach mojego nosa :) Wiel/uśmiechu!
HAYQ Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 lubię takie pisanie, a tytuł dopełnia całość. Brzmi niemal, jak "Stojąca z pięścią" ;)) Powiem szczerze, że czytając tytuł podejrzewałem, że pod spodem mieści się niezła niespodzianka. I zawiódłbym się, gdyby tak nie było. Świetnie. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 hehe, to mi przypomniało moją polonistkę, ktora te - jak nazywasz - buly, kładła na stół i śpiewała: "cysorz to ma klawe życie", ma się rozumieć ,to był przebój jej studenckich czasów. powiadacie że dawno? ale prawdziwie, ;))) pozdrawiam ciepło/ Stanka i do wyborów marsz!!!!
Ewa_Kos Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej Stasia cysorz był za moich czasów a za Twoich nie? Nie tylko kobiety prześliniają; mężczyźni też pamiętam wykłady z etyki:))) to co, że był przystojny ale na odległość dał się smakować:))Oj, te wspomnienia:) Wierszyk się podoba, wywołał wspomnienia, a więc trafił:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Waldemar Talar Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobry numer z ta bulą -brodą- miniaturka palce lizać pozdrawiam Waldemar
Mr._Żubr Opublikowano 23 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2007 brodą? niech będzie:) dzięki wszystkim, co zostawili ślad:]
Rekomendowane odpowiedzi