Marta Przybyłowska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pada deszcz.... Czy te krople chcą tak lecieć w dół? Czy ktoś w niebie płacze? Może jakiś anioł? A może to wróżki? Psocą, spadając na wszystko? Czy ktoś im na to pozwolił? Może ich matka? A może anioły? A może sama bogini deszczu? Zrozumiała, że potrzebna jest woda roślinom? Pada deszcz... Z czyjego pozwolenia? Któż to wie...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 może to przez mój dzisiejszy nastrój... - dla mnie to takie niepoetyckie ględzenie dla samego ględzenia - przykro mi, może następnym razem pozdrawiam
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zgadzam sie z Michalem... troche slaby ten wiersz, po co tyle pytan?? i dlaczego akurat o deszcz?? któż to wie...
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Czym jest wiersz? jeśli myślą.. to te kilka zlepionych ze sobą myśli może coś tworzy dla mnie zwykła notka wyrzucenie z siebie słów bez wyrazu, bez uczuć, bez emocji przykro mi może kiedyś..
Rekomendowane odpowiedzi