Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Krzysztof dochodził do wniosku że wszystkie te poematy from ausland i te po polsku kreślą monotematyzm o nim i o nikim więcej nie ustawał w swych staraniach by rozszyfrować zagadkę skąd ta hałastra przepchana wie co go po czaszce drapie drażni od strony wewnętrznej Tak rozmyślając zaznaczał Wrocławiem kółka jak cyrklem Przestał uważać na światłach zaczął hamować drastycznie żalu nie zgubił na ręcznym… wysiadł w zagmatwanej minie rys zmiętych jak marynarka gdy mu skupienie nie idzie idzie się szlajać po parkach gdzie szarość myślom nie przeczy godzina cyk piwo w lodzie palców prawicy krzepnie błękitny płetwal spokojnie wdycha tęczówki określeń wypad bez sensów najmniejszych kroczkami cyk drzwi do auta ciąg dalszy złej zgadywanki skąd ta hałastra podarta zna temat który go trapi jego i nikogo więcej ostatnia brzytwa Krzysztofa w uchwycie wszechmogącego może odpowiedź jest prosta stwórco odpowiedz dlaczego drażni od strony wewnętrznej daj najdrobniejszą maksymę wątpliwość krótką kto lepszy liryk czy ty – wnet rozstrzygnę czyj przepis tłustszy w tej kwestii żalu nie zgubił na ręcznym… tu młodzian dociska sprzęgło ! aż piszczy gdy pedał zwalnia coś się na piersiach zalęgło rani tors śmierdząca plama szaruga znów myślom przeczy cyk żądza cudu przechodzi nozdrzami dymi kopuła wprzód trzeba spojrzeć pod nogi by potem skuteczniej dumać wypad bez sensów najmniejszych cyk żądza cudu przechodzi nozdrzami dymi kopuła wprzód trzeba spojrzeć pod nogi zbadać gdzie dół a gdzie góra
zak stanisława Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Jimmy, nie mysl że kadze, ale dałeś czadu! rytmicznie, rymicznie, ale czy to ważne, czy nas lirycznie, czy poematycznie.....wprzód trzeba spojrzeć pod nogi zbadać gdzie dół a gdzie góra pozdrawiam serdecznie, ES
Judyt Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 cyk cyk wskazówka bije niezła opowieść z rękawem obserwatora pozdrawiam:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, mam jakiś niedosyt, może coś poprawić, rozwinąć? dzięki za czad pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie Judyt za uwagę, może coś poprawić tutaj? pozrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie Judyt za uwagę, może coś poprawić tutaj? pozrawiam Jimmy a wiesz widzę, że sobie to ułożyłeś, nawet rytmicznie dość z tymi wersami pomiędzy nie mam pomysłu, sam sobie znajdź;) proszę no dobra..jak mam coś wygarnąć to" te" " te" można by wywalnąć pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki wielkie Judyt za uwagę, może coś poprawić tutaj? pozrawiam Jimmy a wiesz widzę, że sobie to ułożyłeś, nawet rytmicznie dość z tymi wersami pomiędzy nie mam pomysłu, sam sobie znajdź;) proszę no dobra..jak mam coś wygarnąć to" te" " te" można by wywalnąć pozdrawiam dzięki wielkie Judyt po co ma być gorzej jeśli może być lepiej ;) pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a wiesz widzę, że sobie to ułożyłeś, nawet rytmicznie dość z tymi wersami pomiędzy nie mam pomysłu, sam sobie znajdź;) proszę no dobra..jak mam coś wygarnąć to" te" " te" można by wywalnąć pozdrawiam dzięki wielkie Judyt po co ma być gorzej jeśli może być lepiej ;) pozdrawiam Jimmy ech i na co gadać te te..;) oczywiście przekomarzam się pozdrawiam
Marek_Stasiuk Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Nareszcie jakaś jazda...mam w głowie mała korbe...idę na miasto, takie gówno na kocich łbach...
Rekomendowane odpowiedzi