jasna Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 koniec balu tylko jesienne liście nadal wirują ______ ranek po balu na wietrze wciąż wirują jesienne liście
jasna Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę gramatyka szwankuje. Szczególnie w trzecim wersie. Ale to jest Twoja wariacja Marianno :-)) Tylko czy wnosi coś nowego?
jasna Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja nie napisałam tego w pierwszym wersie?
tygrys_pietrek Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 troche za malo wyrazne. chcesz przekazac jakas mysl ale musisz to zrobic odwazniej, powiazac z jakimis emocjami. przypomina mi to troche: they danced all night the band packed up and gone two hours ago - soji kapujesz ? zespol dawno sie zwinal a ci dalej tancza :) pietrek
jasna Opublikowano 13 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. OK :-) Pietrek zrobię odważniej, ale i Tobie odwagi życzę :-) ranek po balu― na wietrze wciąż wirują jesienne liścieFerajna tańczy... ja nie tańczę! Znasz ten kawałek? Kapujesz już? :-)) jasna
Waldemar Talar Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a można i tak; po nocnym balu tylko jesiennym liściom mało zabawy pozdrawiam Waldemar
tygrys_pietrek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. raaaaany powialo smutkiem ze hej :) !
Jemall Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Początek i koniec świetny, w środek mam ochote wetknąć kij ;) ranek po balu wokół miotły wirują jesienne liście Wtedy, moim zdaniem, liście przestają pełnić rolę \ tylko, wciąż \ a zaczną żyć własnym życiem Pozdrawiam, Jurek
jasna Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli można Waldku, to czemu nie? ;-) Dzięki :-)) Jurek! Twój pomysł jest świetny, naprawdę :-)), ale ja tu nie będę sprzatać ;-)) Pietrek, sam chciałeś ;-)) Pozdrawiam Wszystkich, jasna :-))
Jemall Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wobec tego aż do zimy niech wirują na parkiecie Pozdrawiam i podziwiam kolejne udane haiku :) Jurek
Rekomendowane odpowiedzi