zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 spotkać się z poetą to żaden interes, człowieku ten tylko buja, czasem chmurny, załatwi cię wierszem. bywa niepokój z nim,traktuje z góry myśli swoje ucisza. interesu żadnego. nie rozumie Proszę ja ciebie 'śrubanki' fiskusa przekręcić to trzeba tak człowieku trzeba, bo inaczej trybu nie ruszysz, za cholerę. tylko po kieszeni biją, a z gówna bicza nie ukręcisz. na wszystkich frontach wojna o kasę idzie taki nawet porządnie nie odjedzie bo i czym,człowieku, zobacz u mnie, żona ma swoje, syn ma swoje i ja mam swoje twarde w kieszeni serce w pięści zaciśniętej kładę obok innej powinności, proszę... - ciii, maleńka, nie szczekaj. - ja ciebie umówić się z poetką, to postawić świat na głowie - znam taką zakręconą słowem, w najmniej odpowiednim momencie się odkręca i mówi, że na pylenie ma uczulenie i leży mi na myślach słowami: - jestem Persefoną . Rozumiesz? - Persefona się znalazła w pełni lata. zaklucza się jak czapla ja jej nie będę żurawiem
Tramp Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 albo "rozmowy niekolorowane" wybitniasty tekst jak mi dobrze jest nie być ani poetą ani żadnym artystą, choć zajmuję się różnymi rzeczami zwanymi sztuką, to nawet nie wiesz :-) nie wierzę poetom, którzy nigdy nie przekopali kawałka ziemi
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt nie wiem,ale ziemię pzrekopałam i to od dziecka.... ja podobnie; organizuję wystawy malarzy rodzimej gminy, coby byli znani szerszemu gronu, spotkań z poetami, nie, chociaz sporo ich w naszej gminie. Nie czuję się poetką, pisze po prostu co lezy na sercu, nie znając techniki, warsztat poznałam dopiero tu, na forum... Jak wynika z wypowiedzi wielu, jest nastu ;)))sporo ? takich osób, to pewien sposób na życie.... ciekawosc ludzi i osądów.... miło mi Trampie, że "coś niecoś"na twój temat wiem... serdecznie pozdrawiam , niedzielnie
zak stanisława Opublikowano 7 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 marianno ja, bądź sobą....rób to co lubisz, spokojnej niedzieli.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 no tak bo taki poeta to nic nie umie nawet rozmawiać mu lepiej przez internet ;p pozdrawiam Jimmy ps a może jednak pawia tam wcisnąć?
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 pawia powiadasz? przeleci miedzy palcami...;))))
PannaBeata Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Nawet byłam na fali do momentu gdy przestałam rozumieć i spadłam z deski, ale nic interpretacja przywilejem czytelnika:)
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dobre to PannoBeato! a pod falę się nie da????
Stefan_Rewiński Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Jeśli idzie o poetów-zgoda, ale poetki -nie! Ot co! Pozdrakręcowywuję, Stefan.
PannaBeata Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, dobre to PannoBeato! a pod falę się nie da???? Pewnie się da, ale to trzeba mieć kartę pływacką:)
Ewa_Kos Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 S.Rewiński napisał: "znaczy jak w życiu ma być panie" - zgadzam się dopasowywuję ów cytat do wiersza Stasi, bo pasuje jak ulał:)))) EK Pozdrówka z Jesieni:)))
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. święta prawda marianno ja, co do lekcji po latach to się zgadzam z tobą.... snów spokojnych, oby nie o maturze, bo te mnie ciągle prześladują....
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stef, to powiadasz że nie są zakręcone????hihi ale faceci co nie lubią czytać tak myslą, znam przykłady...... cmoook oboje!
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 samo życie....Ewuś? no cóż święta racja...jesteśmy doskonałymi obserwatorami tegoż! kosy w nosy mooocno.
zak stanisława Opublikowano 9 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Beatko Panno, nie mając karty jakość płyniemy przez życie, wiadomo z kartą byłoby 'świadomiej' ale czy bezpieczniej.?...;))) cmook
Zuźka Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Stasiu: toż to bezbłędne jest! Kupuję całe: od pierwszego do ostatniego słówka ;) I pozdrawiam Zuzka ;)
Rekomendowane odpowiedzi