Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 co z tego że w nurt spadniemy z mostu każde po tęczowej stronie strugi jeden prąd nas poniesie na brzegi by ucierać na piach jak kamienie teraz bez kresu i bez początku urzeka czystą gładzią swojej tafli nie czekamy nadejścia zaćmienia chwalimy blaski dziennej gwiazdy rozścielimy nasze miękkie razem na białej plaży co nie ma kresu cienie w kontur na piasku złączone kiedy zmierzamy w stronę słońca co z tego że w jasności spalonych powiew nad czarną wodę zagoni na dnie spoczniemy z ulgą trzymając się za ręce okryci jeziorem
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 co???? wytrwałość??? My wytrwali i uparci dziękujeMy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Judyt woda kryje dobrze
Lena Achmatowicz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 mam jedno male pytanie, w jakim celu występuję tu kursywa? :) jakoś wybija mnie.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 teraz i razem - to mogą być nazwy jezior.
Lena Achmatowicz Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo surykatek
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 surykatki to stworzenia doceniające wartość "My" nam dają lekcję polskie kobiety w najbardziej zespołowej z zespołowych gier i po triumfie indywidualizmu niech nadejdzie wielka zespołowość wielkie MY PozdrawiaMy
HAYQ Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się, bardzo nastrojowy wiersz, tylko w tym jednym miejscu nie łapię... ale być może się mylę. - Czy nie powinno być "cienie konturu na piasku złączone" ? Serdecznie pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, mam daleko;), chociaż w rynnie co rano piją wróbelki pozdrawiam
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się, bardzo nastrojowy wiersz, tylko w tym jednym miejscu nie łapię... ale być może się mylę. - Czy nie powinno być "cienie konturu na piasku złączone" ? Serdecznie pozdrawiam. HAYQ!. Wkradł się mały błąd,ale już poprawiony. Dziękujemy za zwrócenie uwagi i pozytywy. PozdrawiaMy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, mam daleko;), chociaż w rynnie co rano piją wróbelki pozdrawiam Judyt! Trudno wierzyc wróblom. PozdrawiMy.
Waldemar Talar Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również podziwiam i gratuluje. pozdrawiam Waldemar
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 30 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. również podziwiam i gratuluje. pozdrawiam Waldemar Waldku! Dziękujemy za ciepłe słowa. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, mam daleko;), chociaż w rynnie co rano piją wróbelki pozdrawiam Judyt! Trudno wierzyc wróblom. PozdrawiMy. ale dobrze że są pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi