Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Wiózł woźnica wołu wozem, Wlókł wóz wałach wzwyż wąwozem. Wtem wywinął wół wiatraka, wóz wywalił. Wiał wozaka. Wiedzą wszyscy właściciele wielkich wołów wiatrakowych, wół wytrzyma wozów wiele, a wóz wołu... nie ma mowy! 1
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 piekne - jest mowa, bardzo luksio miodzik MN
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za błyskawiczną reakcję :). miodzik się leje po sercu, choć to tylko taka zabawa słowem i w do koń ca nie uciągnąłem, ale nie chciałem zagubić sensu... a mam nadzieje, że z tym tytułem może być. Pozdrawiam serdecznie.
Messalin_Nagietka Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za błyskawiczną reakcję :). miodzik się leje po sercu, choć to tylko taka zabawa słowem i w do koń ca nie uciągnąłem, ale nie chciałem zagubić sensu... a mam nadzieje, że z tym tytułem może być. Pozdrawiam serdecznie. tak - jest lejąco i to Ci poezja brawka MN
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za błyskawiczną reakcję :). miodzik się leje po sercu, choć to tylko taka zabawa słowem i w do koń ca nie uciągnąłem, ale nie chciałem zagubić sensu... a mam nadzieje, że z tym tytułem może być. Pozdrawiam serdecznie. tak - jest lejąco i to Ci poezja brawka MN serio, serio? jednak może zanim wpadnę w euforię, poczekam na reakcje innych ;)... ale i tak jeszcze raz: Wielkie Dzięki.
Mr.Suicide Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 dobre to, bo humorek poprawia, a i logiczne całkiem. zgrabna zabawa słowem. pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, dzięki. aż miło będzie mi się położyć spać o tej wczesnej, rannej porze ;). pozdrawiam serdecznie.
Boskie Kalosze Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się :-) Sam lubię zabawy słowem, właśnie umieściłem na stronie: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=465970#465970 opowieść o zmiennych losach niejakiego Merfoza. Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 tylko pogratulować mogę bo inni już powiedzieli... -ciekawa zabawa słowem- pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 BRAWO, przyzwoicie się napracowałeś ładując słowa w sens! gratuluję, ES
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się :-) Sam lubię zabawy słowem, właśnie umieściłem na stronie: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=465970#465970 opowieść o zmiennych losach niejakiego Merfoza. Pozdrawiam. Dzięki. byłem, czytałem, ślad zostawiłem. kłaniam się i pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki stokrotne. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko troszeczkę. nawet odcisków sobie nie narobiłem ;). Dzięki serdeczne za wizytę i miły komentarz. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że smakowało ;). pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Hehehe... Sylwku, no ładnie zagrałeś w wuwusiowanie ;)) Ja tak nie potrafię :) + poczytam jeszcze! Pancolek
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaa, dziękuję... aaa, proszę... na zdrowie :).
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Duże brawa ode mnie :) Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Bardzo Dziękuję. Pozdrawiam.
Kazimiera Szczebel Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Witam! Gratuluję poczucia humoru. Zgrabna zabawa słowem. A "załamka" konwencji na końcu sprawia wrażenie zamierzonej. Pozdrawiam i życzę sukcesów poetyckich. Kazia S.
Sylwester_Lasota Opublikowano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Dziękuję :-). To miłe, że ktoś zagląda do starszych wierszy. Kłaniam się nisko i serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi