IN Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 oświetlone kształty zmieniają formy i znaczenia to wszystko poza - śmiech o niczym i bzdurosłowie puchnie przestrzeń między nami już tylko kroki donikąd
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 tyle znaczeń, w tak krótkiej formie, smutno misie zrobiło.w świetle wszystko wygląda lepiej....ale to wszystko poza, pustosłowie nie prowadzące do niczego... oświetlone kształty zmieniają formy i znaczenia to wszystko poza - śmiech o niczym i bzdurosłowie puchnie przestrzeń między nami już tylko kroki donikąd]/i] cmoook/Stanka
Karolina Walczyńska Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Ten wiersz odwzorowuje moją życiową sytuacje, śmiech o niczym. Fajne
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 INko! Wiersz nie wymaga poprawek. Ładnie, wieloznacznie. Duże znaczenie ma światło i przestrzeń. PozdrawiaMy.
Mr.Suicide Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 ciekawe przerzutnie, krótko, treściwie, a wieloznacznie. chyba bym nic nie zmieniał. mnie się podobać, Inko :) pozdrawiam.
IN Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 wiesz Stanka, bardzo ważne jest dobre oświetlenie ;) cmooooooook! ps. przeczytałam, będzie ciąg dalszy?
IN Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż... myślę że najważniejsze jest, aby widzieć rzeczy takimi jakie są w istocie ;) uśmiechu, :)))
IN Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba tak...;) światło i przestrzeń są bardzo plastyczne - mogą stwarzać miraże a wierchołek jest jaki jest, niech ta sobie wisi i nabiera dystansu ;) jeśli "podwojone siły" coś w nim dostrzegły, to jest mi bardzo miło pozdrawiam serdecznie niesamowity Duet :))))
IN Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak się podobać, to ja nic nie zmieniać tak po prawdzie - to nawet nie umieć ;) fajnie Mister, że Cię znowu widać na orgii :)))
Pancolek Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 podoba się Pancolkowi, Inkuś ;) Czekam na P!
Judyt Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 bo zdaje się trzeba być odpowiedzialnym za słowa, pozdr.
IN Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolek jest pewien? jak mnie zjadą w P, liczę na obronę ;) :)))
IN Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaje się Judyt, że za wszystko trzeba być odpowiedzialnym ;) nie ma 'przeproś' ;) chcemy czy nie - i tak nas kiedyś odpowiedzialność dopadnie pozdrawiam, :)))
IN Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. .....patrzeć ;) :)))
Rekomendowane odpowiedzi