Mr.Suicide Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 szanowna orgowa administracjo i orgowe społeczeństwo zakładam ten wątek na prośbę rafała leniara. otóż wymieniony przeze mnie forumowicz już od dłuższego czasu nie może się zalogować na stronie. nie wyświetla się żaden komunikat, który by rozjaśniał sytuację. zero wiadomości o jakimkolwiek banie. pisałem do angello, ale nie odpowiada. o co tutaj chodzi ? widać, że przeprowadzane są jakieś zmiany na forum od pewnego czasu. nie tylko rafał ma podobny problem. proszę o odpowiedź. pozdrawiam.
Pan poeta Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie p a.jest na karaIBACH i mu się laptop w skorupie jakiegoś skorupiaka zawieruszył i goni ja nie mam):
Mr.Suicide Opublikowano 22 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 mam stały kontakt z rafałem /gadu/ i to nie jest to, Panie Poeto. pozdrawiam.
Niewierny Tomasz Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 kurcze Mister chciałbym wierzyć że to są zmiany bo na moje oko to są problemy /techniczne(?)/
Pan poeta Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pan angello!
BlackSoul Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Dziwi mnie jedna rzecz. Czemu admin nie umieści wątku w którym wyjaśni nam o co chodzi? Przecież to nic trudnego ...
Judyt Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się, pozdrawiam
egzegeta Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak nie wiadomo o co chodzi, to prawdopodobnie chodzi .... No tylko o co chodzi? jeśli ograniczono dostęp bez zalogowania, jeśli usunięto powiadamianie o komencie na poczcie, jesli wyłącza się poprzez banowanie aktywnych uczestników forum, to chyba chodzi o zmniejszenie ilości wejśc na to forum. pozornie paradoksalne, ale .... Nie jestem informatykiem i nigdy nie zarabiałem na ilości wejść ale to takie głośne dyw akacje:)
oldy diol Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 a jeśli Oni na Nas ex pery mentują?oldy PiSma Nam odebrać..?:))
Nicholas Dinx Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 No cóż, to przemiany godne Czwartej RP ;p
jasna Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Od kiedy forum jest tylko dla zalogowanych, prozę można było czytać bez logowania na http p r o z a (kropka) pl Można było też wybrać ten dział u góry strony. Teraz się zmieniło. Najczęściej też mam zalogowane dwie osoby. Rzadko jedną, ale widzę też czasem jeden nick. W sumie nie przeszkadza, ale dzielę się spostrzeżeniami. Pozdrawiam, jasna
Mr.Suicide Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 problem z wyświetlaniem kto jest dostępny, etc. mnoży się to grzyby po deszczu. mam nadzieję, że wreszcie dowiemy się o co chodzi. pozdrawiam.
Pan poeta Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 pan angello zasnoł właśnie przed chwilą przed monitorem);
oldy diol Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za snoł bord -dziękujemy!!!oldy
BlackSoul Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 No i co ?! I wielkie krowie G !!!! Boże co za admin. Palce ci urwie jak coś wyjaśnisz ?!?!?!?!
Mr.Suicide Opublikowano 27 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 wspaniale, no nie ?
kaja-maja28 Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 No właśnie i sądzę ,że wiele osób nie może się zalogować. Dzisiaj mnie odwiedził 'pankracy'od dłuższego czasu nie może się zalogować.
Don_Kebabbo Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 O kuchwa! Mój świat, powiadam, jest chory, władają nim potwory... Podobno los się musi odmienić, ale kto wie?
HAYQ Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszej społeczności pan Administrator tego forum.Ciągle pracuje, wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wbijają mu szpilki - TO NIE LUDZIE, TO WILKI !!! ;)))
Rekomendowane odpowiedzi