Judyt Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, kochanie, plemniki...;))) . bez komentarza
IN Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 nie powstają fanaberie w głowie mojej nie ma myśli nieuczesanych łysa ona ta przy której budziłem się teraz patrzy inaczej i czasem tylko kiedy spojrzę przez okno na niewidoczne drzewa w parku kłótliwe wróble na przemian z gołębiami wydzierają z rąk kawałek chleba sprzedajne łabędzie coraz bardziej napuszone wypływają na głębię coś we mnie pęka coś iskrzy i sieję pod wiatr ;)
zak stanisława Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 fiu, fiu, zaśpiewał wiatr, mała kosmetyczka wypełniła się dobrymi kosmetykami, super i jest OK INuś! cmook
IN Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. klapsa w d... i tyle ;) byś się wreszcie babo zdecydowała: krótko- czy daleko -wzrocznie a 'sianie pod wiatr' jako pentelka od razu misię spodobała misie moje - to nie Twoje, szkoda gadać... bo i tak nie dociera ;) :)))
zak stanisława Opublikowano 24 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Inuś ponieważ to przeróbka starego, na wszystko jestem gotowa, tym sposobem wyszedł ZUPEłnie nowy wiersz!!! spójrz wyżej... cmoook.
Rekomendowane odpowiedzi