wypłosz pospolity Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 w deszczu łatwiej być połowicznie. wtedy można cofać się szarpanym ruchem, rozmytym obrazem albo rozciągać przedziały czasowe wylewające w każdą stronę. jesień odchodzi płynnie od zeszłego piątku maluję mrozem zakończenia na twoich oknach, żeby nie puściły w moją stronę, nie rozsadziły framug przed kolejną wiosną. przy tobie przekraczam siebie ponownie zanosi się na deszcz. dopiero teraz jasno widzę dźwięki wzbudzane na pianinach, klucze na twoich pięcioliniach
zak stanisława Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 ładnie wypłoszu, klucz pięciolinii- super od zeszłego piątku maluję mrozem zakończenia na twoich oknach, żeby nie puściły w moją stronę, nie rozsadziły framug przed kolejną wiosną. przy tobie przekraczam siebie ponownie 8 BRAWO! uściski zza zamrożonej szyby/ES
Mr.Suicide Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 - o relacjach jakie zachodzą pomiędzy peelem a drugą osobą /zapewne jest ona bardzo bliską peelowi/; - peel doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że ostatnio coś się zmieniło, jest inaczej (?); - przejrzał na oczy, zobaczył, to czego wcześniej nie był w stanie dostrzec, rozmyśla; to tak po krótce, dość płytko, ale nie stać mnie na więcej dzisiejszego dnia. mnie się podoba. podejrzewam, że nie tylko mnie przypadł do gustu. pozdrawiam.
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 nawet i pomysł tu jest brawko MN
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Pani ES.. milo slyszec, ze sie podoba pozdr w.p.
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Mr za wizyte.. moze nie do konca peel przejrzal na oczy :) od dawna wie co sie dzieje i probuje zapobiec ('maluje mrozem zakonczenia.. zeby nie puscily w moja strone').. jest jeszcze tutaj jedna mysl, nie wyrazona wprost bo caly wiersz by runal po prostu.. chodzi o ten deszcz i klucze.. pozdr w.p.
Nessa Isilra Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Druga strofka to dla mnie bomba:)) naprawdę przypadła mi do gusty, jak i zresztą cały wierszpozdrawiam babiowo:)) Nesska:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 nie wyłamę się :). miło było poczytać. pozdrawiam.
PannaBeata Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Ostatni rym nie ma tu miejsca bytu!! Gdyby tak to jeszcze dopracować to kawał dobrej poezji by się skroił!!
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. alez Sylwester.. alez wyplosz mile zaskoczony.. dzieki :) pozdr w.p.
wypłosz pospolity Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. juz sie skroil Panno Beato.. wyplosz przeszedl sam siebie :) sory za rym, ale musi zostac.. pozdr w.p.
PannaBeata Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Cóż prawa autorskie musza być zachowane:)
Fanaberka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To co wyróżnione - jak dla mnie bomba. W związku z modą na medyczne diagnozy i ja ją stawiam: wypłosz ma prawą półkulę niepospolicie rozwiniętą :-)) Myślnik brzydki, to ograny chwyt. Reszta ujdzie. Pozdrawiam.
wypłosz pospolity Opublikowano 19 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To co wyróżnione - jak dla mnie bomba. W związku z modą na medyczne diagnozy i ja ją stawiam: wypłosz ma prawą półkulę niepospolicie rozwiniętą :-)) Myślnik brzydki, to ograny chwyt. Reszta ujdzie. Pozdrawiam. Fanaberka.. gracias.. wyplosz sie rumieni na takie komplimenty.. wpadnie w narcyzm po prostu.. albo gdzie indziej ;) od teraz wyplosz bedzie z duma glosil o swojej nieprzecietnej prawej polkuli.. :) pozdro w.p.
Veronique Sijka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 jestem kontenta jak nażarty kocur - pomysł i wykonanie jak się patrzy szczególnie smakowite klucze i przekraczanie pozdrawiam v.
Pancolek Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Ewa Maria Gomez i wypłoszek to nowe pozycje w ulubionych ;) Nie będę kadził, bo widzę, że przede mną wiele osób doceniło wartość Twojego wiersza. ++++ Pancolek
wypłosz pospolity Opublikowano 20 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolek.. dzieki wielkie, ciesze sie niezmiernie :) najlepszego w.p.
Rekomendowane odpowiedzi