Marlett Opublikowano 15 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 przypadek czy przeznaczenie wzrok tracąc oczy zamykasz widzisz nową gwiazdę możesz jej myślami dotykać mogę płakać przy tobie przejść razem smugę cienia darować herbacianą różę nie wstydzić się utęsknienia kiedy mój wzrok w błękit spłowieje nie powiem ostatniego słowa czekając przez wieki w chmurach uniesiesz skrzydłami albatrosa
zak stanisława Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 dzisiaj warsztat ładuje!!! co wiersz to łądniejszy, poczytniejszy, ąłdnie Marlett, delikatnie.
Ewa_Kos Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ładnie i "anielsko" bom w temacie:)) Pozdrawiam serdecznie>) Podoba się:)))
Pancolek Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Masz swój styl, Marlettko, niepowtarzalny ;) To jest piękne na orgu; Pani Stasia, Ty, Pani Ewa Kos, Ania Siedem... piszecie pięknym kobiecym piórem, ale każda zachowuje swój własny ton :) Chciałem się poskarżyć, że to przez wyżej wymienione Panie moja 'poezja' jest też obfita w pierwiastek kobiecy ;) Bez wątpieia 'bez wątpienia' jest bardzo ładne... więcej napiszę na normalnym forum ;)) Uwag brak! :) Pancolek!
IN Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta jest dla mnie :) centralny punkt wiersza, nasycony emocjami podoba mi się taka kompozycja i takie pisanie hej, Marlett :)))
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stani! To tak z przyzwyczajenia zasilam warsztat:))) Dzięki.CmokaM.
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Ech!Byle skrzydełka mi nie opadły:))) Dziękuję za przybycie do mnie. Radości.
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Miło usłyszeć takie słowa:)) ale pierwszy szereg pewnie nie dla mnie. Dziękuję i pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta jest dla mnie :) centralny punkt wiersza, nasycony emocjami podoba mi się taka kompozycja i takie pisanie hej, Marlett :))) INko! Peelka troszkę się rozmarzyła ( rozmazała), ale co tam:)) Dzięki wielkie.Uśmiechu.
IN Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie... co tam ;) najważniejsze że z wdziękiem :) coraz więcej łagodności w Twoim pisaniu, Marlett takie mam wrażenie :)))
Marlett Opublikowano 16 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie... co tam ;) najważniejsze że z wdziękiem :) coraz więcej łagodności w Twoim pisaniu, Marlett takie mam wrażenie :))) INko! Pewnie jeszcze powrócę do dawnej formy:))) Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Peelka troszkę się rozmarzyła ( rozmazała), hi nich makijaż poprawi hihi bardzo
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! To znaczy,że peelkę trzeba przywołać do porządku:))) Dziękuję.Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 uporządkować... makijaż no
Judyt Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 ten albatros to chyba sosenkowy nikogo nie urażając, a tak poza tym to ładnie szumi pozdr..
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, zabiorę peelce malowidła i sama zacznę:)) Dzięki. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 17 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! To że Adam pisał o albatrosie -tak mi się zdaje, nie znaczy, że ja nie mogę pisać o tym pięknym ptaku (albatros wędrowny; ma największą rozpiętość skrzydeł ze wszystkich współcześnie żyjących ptaków - ponad 3 m) Dzięki wielkie.Lubię jak szumi:))) Radości.
adam sosna Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 to chyba najbardziej znany wiersz z albatrosem Albatros Baudelaire Charles Czasami dla zabawy uda się załodze Pochwycić albatrosa, co śladem okrętu Polatuje, bezwiednie towarzysząc w drodze, Która wiedzie przez fale gorzkiego odmętu. Ptaki dalekolotne, albatrosy białe, Osaczone, niezdarne, zhańbione głęboko, Opuszczają bezradnie swe skrzydła wspaniałe I jak wiosła zbyt ciężkie po pokładzie wloką. O jakiż jesteś marny, jaki szpetny z bliska, Ty, niegdyś piękny w locie, wysoko, daleko! Ktoś ci fajką w dziób stuka, ktoś dla pośmiewiska Przedrzeźnia twe podrygi, skrzydlaty kaleko! Poeta jest podobny księciu na obłoku, Który brata się z burzą, a szydzi z łucznika; Lecz spędzony na ziemię i szczuty co kroku - Wiecznie się o swe skrzydła olbrzymie potyka.
Marlett Opublikowano 18 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Adam! Dziękuję za wiersz;Albatros Baudelaire Charles. Tym bardziej albatros pasuje do mojego wiersza. WdzięcznaM.
Judyt Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! To że Adam pisał o albatrosie -tak mi się zdaje, nie znaczy, że ja nie mogę pisać o tym pięknym ptaku (albatros wędrowny; ma największą rozpiętość skrzydeł ze wszystkich współcześnie żyjących ptaków - ponad 3 m) Dzięki wielkie.Lubię jak szumi:))) Radości. dobrze Marlettko niech fruwa, tak się zapamiętało chcąc niechcąc, pozdr.. wzajemnie
Rekomendowane odpowiedzi