Anna Krolik Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Między słowami ukrywasz swe rece -pamiętaj,tego sie nie robi, to niegrzeczne! Między wersami układasz swe serce -to tak nieładnie daj mi je w prezencie. Między nami-myślisz- jest miłość -trudno, przecież w życiu nie raz jeszcze się pomylisz.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niech Pani tak nie pisze. Niewątpliwie jest Pani wrażliwa i takie tam inne, ale można to wyrazić inaczej. Czekam na rozwój wypadków.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przeciętnie... nie powiem bym się 'poruszył' i drażni to, że umieszczasz na odczep się - nie wiem co to 'rece' ani co to 'sie', '-pamiętaj,tego' chyba brak spacji... ja rozumiem, że czasem w teksie komentarza brakuje przecinka, spacji i kropki nad z - w wierszu nie powinno to jednak mieć miejsca pozdrawiam
Anna Krolik Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Bardzo dziękuję za komentarze jednak chyba faktycznie źle dobrałam słowa bo wiersz absolutnie nie miał poruszyć...trudno. ...I przepraszam,że zdenerwowałam - ot, niechcący i chyba z przyzwyczajenia. Pozdrawiam!
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kto jest zdenerwowany? No kto?
Anna Krolik Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Własnie miałam wrażenie, że jeden z Panów troche się zdenerwował... [sub]Tekst był edytowany przez Anna Krolik dnia 26-04-2004 00:13.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tego, co widać, nie warto mieć wrażenia. To może być niebezpieczne posiadanie.
Anna Krolik Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zmieniłam komentarz i brzydko wyszło... Niebezpieczne? Jakoś nie narzekam...
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm a ja bym barzekal jakbym mial z Mirkiem na pienku. Ze zdjecia chlop jak dab
Indian_Summer Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 troche on dretwy, ten wiersz, i tak jakby napisany dla zasady, z przymusu, na sile... mogloby byc lepiej...
Rekomendowane odpowiedzi