Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 poprzestawiam szufladki pochowały się w cieniu słońca to nie będą udręki wyniosę wszystkie graty żeby jeszcze czyściej było postaram się pomarudzę czasem trochę odkrywam znów piękno przybędzie tak jak poszukuję razem z malowanymi ścianami co dnia i może będzie mnie coraz mniej w tym tkwi tajemnica szpachlowania szablony nieznaczne zostają choć wszystko od nowa spostrzeganie 7.09.07r.
Marlett Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Judyt! Piękna zawsze zbyt mało, a warto się natrudzić . Serdeczności.
Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko zobaczę co przyniesie czas pozdrawiam i zabieram się za pracę może zburzyć coś czy hmm? pozdrawiam i dzięki za słowo
Marlett Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Judyt! Bawisz się z czytelnikiem:)) A te ściany... czy na ścianach?
Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może trochę poskakałam;) niestety nawet nie wiem czy taka zabawa jest uczciwa:) pozdrawiam
Marlett Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Judyt! Tym razem uzbrajam się w cierpliwoć. Poczekam zobaczę powiem:)
egzegeta Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 poprzestawiam swymi ręki ---> co to jest chyba że - ręki to nie będą udręki ---> piękny rym;) poza tym graty nie powodują, że jest brudno bo można pomieszczenie opróżnić, a brud dopiero wtedy ujrzy światło dzienne ;)
Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest takie coś by wzbudzało wstręt racja egze ujrzało i nie lubię tego pozdrawiam :) i dzięki
Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uf dziękuję za czekaj lub czekaj za jak tam chcesz pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 poprzestawiam szufladki- zrobię to od ręki pochowały się w cieniu słońca to nie będą udręki a może całość zrymujesz jakoś wesoło się czyta.... cmookeS
Judyt Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie od ręki tapeta daje w kość muszę się wyspać, Stanisławo bo wesoła jestem w gruncie rzeczy;) chyba całkiem wyrzucę pozdrawiam i dzięki
adam sosna Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 niech uśmiech zostanie długo
Judyt Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za życzenia, ale urodziny to jeszcze nie dziś :) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi