IN Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Stance zapyziałe stacje omijam pociągi lubię mniej-więcej moje auto ;)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Również wolimy auto. Szczególnie w małych miasteczkach zapyziałe stacje. PozdrawiaMy Autorkę i Dedykantkę.
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 jak będę miała prawko do omijania dworców- ominę, ale póki co przesypiam każdy dworzec, do celu wtedy bliżej, Inuś wielgaśne dzięki ze pamiętasz ło mnie!!!!ale i tak co roku będę się tłukła ...pociągami lub autobusami. cmoook za piękną miniaturkę,toast! za przyjazń i miłość!;)))
IN Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie 'prawko' każdy może udzielić sobie sam ;) ale najważniejsze, że... przesypiasz (hihihi) wszystkie (?!!) zapyziałe stacyjki i w końcu trafiasz na tę akuratną ;))))) (tylko mnie nie zabij, błagam ;) cmooooooooooooooooooooooook!
IN Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Marianno-ja Marlettko & Sosenko dzięki za zagląd nie ma to jak kierownica w garści, no nie? przynajmniej wiadomo czego się trzymać... hihihihihihi :))))))))))))))
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 INko! My wiemy:))))) PozdrawiaMy.
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 nie zabije, bo trafiłaś w sedno... odcmokowuję
IN Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha! ciekawe jak Wam wychodzi w praktyce ;) :)))
IN Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i te przeciągi w pociągach oj, można się pochorować... :))))
zak stanisława Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i te przeciągi w pociągach oj, można się pochorować... :)))) z tym gorzej.....gdy dusza choruje
ksiazkowy mol Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 wolę dojść na pieszo niż dojechać (chyba że odległość jest za odległa) , a wiersz ok pozdrawiam jola :)
Rekomendowane odpowiedzi