Antoni Slawbicki Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 wracają mi czasem nastroje melodii zapomnianych słuchanych nocą samemu czasem we dwoje gdy wszystko przed jeszcze było coś się zdawało marzyło noce są wciąż podobne gdy radio włączone drzewa lekko tylko podrosły księżyc ma większą brodę i bardziej srebrzystą a Pan Twardowski gdzieś się zapodział dawno nie widziany dawniej bliski przyjaciel zapewne po drugiej stronie księżyca się schował słucha jak pieniądze i czas grają z dziewczyną o perłowych włosach która schodami do nieba chadzając wypełniając je diamentami pomyśleć, chciałem być kiedyś żołnierzem pal prawo puść Kazee o sentyment gra idzie
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 a Pan Twardowski gdzieś się zapodział przyjaciel dziecinnych baśni zapewne po drugiej stronie księżyca się schował słucha jak czas na pieniądze gra z dziewczyną o perłowych włosach która schodami do nieba wchodząc wypełnia je diamentami pomyśleć chciałem być żołnierzem Antoś, sorry ciut ukróciłam , ale tylko ciut. pozdrawiam ciepło ES
Antoni Slawbicki Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 mądrych uwag nigdy dość
zak stanisława Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. która schodami do nieba chadzając wypełniając je diamentami no bo za blisko są - zając i ając;)))
Rekomendowane odpowiedzi