egzegeta Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 strzała drasnęła gorączka gęstnieją mroczki jeszcze zarysy ciemnieją światła coraz mniej czy to już koniec w drgającym bezładzie postać chyba kobieta nie widzę wyraźnie słyszę - teraz ja będę twoim światem23 sierpnia 2004 1
zak stanisława Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 dreszcz po plecach przebiegł.... treść wywołuje emocje, jednak uważam, że albo: mroczki gęstnieją- albo światła coraz mniej, pozdrawiam ciepło ES
egzegeta Opublikowano 5 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu bo odebranie w poprzek myśli autora;)) dziękuję Ci - mroczki zmieniłem pozdrawiam
Marlett Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Egzege! A mnie ciarki przeszły. Bardzo obrazowo, ale czy to napewno koniec...hmmm? Być może początek końca. Serdeczności.
HAYQ Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Podoba mi się w tym tunelu, ale troszku inaczej bym to widział. A nóż... się przyda? ;) Pozdrawiam.strzała drasnęła trucizną gorączka gęstnieją mroczki jeszcze zarysy ciemnieją światła coraz mniej już koniec? w bezładzie postać drgająca chyba kobieta nie widzę wyraźnie słyszę: - teraz ja będę twoim światem
Judyt Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 pięknie ze wzruszeniem, pozdr.serdecznie
egzegeta Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 dziękuję za wizytę i słówka tak trochę dziwią mnie te dreszcze, bo wiersz stary i w pierwotnej wersji być zatytułowany: "Bełt Kupidyna" i pisany był o rodzącej się miłości Pozdrawiam;)
PannaBeata Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak to odebrałam:) pozdrawiam Panie Wiktorze. Stała czytelniczka:)
egzegeta Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie tak to odebrałam:) pozdrawiam Panie Wiktorze. Stała czytelniczka:) Panno Beatko dziękuję i cieszę się, że tak właśnie Waćpanna odebrała;) Bo jakże by inaczej - co kobieta to KOBIETA. Pozdrawiam serdeczniuchno;) PS. Przepraszam, że tak późno odpisuję, ale od kilku dni jestem bez internetu w domu maaaakabrrrraa :( i tylko co nieco wrzucam na org w miejscu pracy. Zmieniam usługodawcę z lokalnej Vectry na Netię zobaczę czy to nie przypadkiem zamiana siekierki na kijek:))
Rekomendowane odpowiedzi