Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 zmienia się życie ma swój bieg przeznaczenie nie jest kierowane wyłącznie przez nas to fakty a po jest czasem przeminęło czy wypowiedzianym że wiara to optymizm i opieka niezmienna przejdę dwa i nie będę wiedziała co wkrótce powiedzieć 23.08.07r.
Jemall Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 po drugiej czterdziestce zastanawiam sie jak żyć, by zostać optymalnym obcowaniem czasów odpuszczeniem faktów zmartwychwstaniem by powiedzieć amen Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wciąż niezmiennie dziękuję za wyznanie oraz pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Judyt! Widzę zmiany na lepsze. Wiersz bardziej klarowny. Kowal czy przeznaczenie hmmm -jak odgadnąć? Serdeczności.
Judyt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kowal raczej nie kłuje podkowy pozdr. serdecznie
Ewa_Kos Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ciekawy masz sposób pisania; zostawiasz bardzo duże pole interpretacyjne za co plusy+++ pozdrawiam serdecznie:)) EK
Judyt Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo dziękuję serdecznie za cenne słowa, aż się onieśmieliłam, pozdrawiam :)
Anna Siedem Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Obok tego wiersza nie mogę przejść obojętnie. Duży + Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kowal raczej nie kłuje podkowy pozdr. serdecznie Judyt! ''Kowalem swego szczęścia każdy bywa sam'' - podobno:))) Uśmiechu.
a._mrozinski Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Podoba mi się, choć nie wszystko zrozumiałem.
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kowal raczej nie kłuje podkowy pozdr. serdecznie Judyt! ''Kowalem swego szczęścia każdy bywa sam'' - podobno:))) Uśmiechu. Sam bez pomocy nawet pod górę koń nie zaciągnie:) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie, wyjaśnić?;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno także Ci dziękuję serdecznie, jestem zaskoczona pozytywną, że zatrzymało z powodu nastroju zapewne wyszło:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi