Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 nie dałaś znaku że kończysz zabawę z życiem pod moim dachem żegnałam się z tobą i nie wierzyłam że masz zaproszenie za tęczowy most z dzisiejszą datą
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ewo! Tęczowy most mówi o wszystkim. Smutek...nic więcej nie dodam. PozdrawiaM.
kaja-maja28 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Krótki i ładny,na tęczowym moście jest przepaść,świat się rozczepia Pozdrawiam milutko
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dodam tylko, że za tęczowy most odchodzą do wiecznego życia ukochane przez nas zwierzaki (tu kotka Lora) Dzięki za zagląd i pozdrawiam, EK
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlett; Dzisiaj rano pożegnałam prawie czternastoletnią kotkę Lorę.:( Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlett; Dzisiaj rano pożegnałam prawie czternastoletnią kotkę Lorę.:( Pozdrawiam serdecznie:)) EK Musiała to być wilka miłość i przyjaźń. Pocieszeniem może być to ,że tak długo mogłyście się sobą cieszyć. Pozostaje smutek i trudno tę miłość czymś zapełnić. Każdy z nas zna takie uczucia. Słoneczka.
Beenie M Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 mało słów, dużo smutku :( Kosie, buziaki i tulanki z południa
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 smutek tęczy nie równy, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Znam to. Bardzo boli. U mnie po 12 latach ze znakami, niestety. dlatego ze współczuciem Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję; to tak jest, jak z przyjacielem. Pozdrawiam serdecznie. EK
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedyna nadzieja w czasie; ponoć leczy(?) Pozdrawiam i dziękuję. EK
Judyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedyna nadzieja w czasie; ponoć leczy(?) Pozdrawiam i dziękuję. EK ponoć tak, nie jesteś o tym przekonana Ewo? pozdr., proszę
szara myszka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 rozumiem, wielkie słowa o uczuciach śmieszą zwłaszcza w odniesieniu do zwierząt pani znalazła właściwy sposób aby je okazać - s.m
Ewa_Kos Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest bardzo trudny temat:( Myślę o odchodzeniu ukochanych zwierząt. Bardzo dziękuję za zagląd i komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Rekomendowane odpowiedzi