HAYQ Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Co nieszczelnie jest szczerzone, ale szczerze się zaradnie prawdę wszczeli w dobrą stronę - to przeszczegać cza dokładnie. Poszczególne szczeble władzy szczegą, by (Bóg broń) nie wydać tego, co (my - w prawdę nadzy) rozprzeszczenim, a co przydać pod pozorem tych przecieków, może się w następnej turze i by w porę móc doszczegać, kiedy cegła szczeli w murze. Co nieszczelnie jest szczerzone, ale szczerze się dokładnie, prawdę wszczeli w dobrą stronę - grunt, to myśleć jest zaradnie. By roszczygać na swą korzyść, czasem czeba czymać sztamę, (a, że wyższa to poczeba) raz z warchołem cza, raz z chamem.
Pancolek Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ja może powtórzę: tak, tak, tak !!! Wszelkie skojarzenia, jak najbardziej trafne, ale zarówno temat, jak i wykonanie kusi do rzeczonego takowania :) Pancolek
HAYQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jednem słowem - czy razy tak ;))) dzięki Pancolek Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak bez oszczeżenia, to całkiem mniam... te cmokusy ;) Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 jako wyborcza - super! Wrażenie wizualne - jeszcze większy super! Bingo! :))) Pozdrawiam serdecznie:))) EK
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 HAYQ! W W. już się spodobał wiersz ,więc tylko dodaję +++ szczerze sie szczerze:) Hej!
HAYQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Najważniejsze, że było ;))) Dzięki za supery i Bardzo serdecznie pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Marlett, bo szczerość cenię ;) Pozdrawiam
IN Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po przeczytaniu powyższego zawsze robię sobie przerwę ....na rozmasowanie szczęki ;) +++ hej!
Magnetowit_R. Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 super! trafnie oddany klimat " bo to cza na chama panie"...
adam sosna Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a prawda na wagę i silnie drożeje +++ :):):)
Nata_Kruk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Piosnka piosnką.... ale słowa w niej zawarte, warto by podrzucić na Wiejską.... ciekawe co by powiedzieli na zakończenie wiersza...;) Świetny pomysł i wykonanie. Pozdrawiam...:)
Beenie M Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja tak krótko, HAYQ: Piosnka wyborna. pozdrawiam serdecznie :)
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. po przeczytaniu powyższego zawsze robię sobie przerwę ....na rozmasowanie szczęki ;) +++ hej! ja kiedyś napisałem (tu, na org-u) że mi wypada z zawiasów, jak czytam Jakowca... ale to nieprawda - wypada mi dysk ;))))) Dzięki IN - pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za miły komentarz Magnetowit R - Pozdrawiam czy oczekiwać od-wagi od propagandy i siły, gdy zasad i zobowiązań w 2/3 nie spełniły? dzięki - pozdwrawiam ;) Nawet nie chcę myśleć, bo w końcu praw autorskich na te słowa nie mam, a nie zaznaczyłem, że to cytat ;( Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam ;) Dziękuję Beenie... jak maść borna? ;) Pozdrawiam.
a._mrozinski Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Podoba mi się, widać wysoki poziom. A, i w wyborach zagłosuję na PiS.
HAYQ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tym poziomem, to lekka przesada ;)) ale dziękuję. A jeśli chodzi o wybory... no cóż, jakby co, to oszczegałem. ;)) Pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 A ja po tych wszystkich zachęcających komentarzach chciałbym zapytać - jak tam ci idzie odkurzanie wiosła? To już drugi raz pod rząd tak śpiewnie, naprawdę warto spróbować jakiś akompaniament wydziergać:) Pozdry serdeczne.
HAYQ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Bartosz Wojciechowski - wiosło odkurzone i rzeźbię powoli... tylko phhhh... siakoś na jazzowo mi schodzi, a tu bardziej na ludowo by się zdało - parapecik, te sprawy ;)) Ale ... nie ustaję w próbach. Dzięki za wizytę i komentarz - też Serdecznie :)
Rekomendowane odpowiedzi