kaja-maja28 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Wejdzmy na wzgórze Wzlotem skrzydeł orła Pomkniemy w przestrzeń Wichry nam pomogą Pozamiatać świat Spadniemy w dolinę Przed nocą I skończy się nas czas Nie wystąpimy już Na scenie
IN Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 wybacz, ale dośpiewałam sobie w tytule:...tylko zwyciężymy - a to ważna gra! hej, :)
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może, może? pozdr.
kaja-maja28 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dzięki za komentarz nad zakończeniem jeszcze pomyślę .Taki wierszyk sam mi się ułożył do komemtarza jakiegoś:) Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. marianno ja-zachęcasz mnie:) Dziękuję Pozdrawiam milutko
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wejdziemy na wzgórze Wzlotem skrzydeł orła Pomkniemy w przestrzeń Wichry nam pomoga Pozamiatać świat Spadniemy w dolinę Przed nocą Aby słoneczku się pokłonić Zanim pójdzie spać _-------------------------------a to paza Gdy słoneczko zaśnie wezniemy 2a piwka, bo to pora jest już taka aby piwko do kufla sobie wlać i do ciemnej nocy pić, bo piweczko fajnie chłodzi... A gdy księżyc, zza chmur wyjdzie Nawet wiatr ucichnie Będziemy się smiać I słońcu na nosie grać Że pozwolił nam się wzbijać Ze wzgórza do przestrzeni.
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zielonooka kobiętą
kaja-maja28 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Albo z dpliny poszybujemy w otchłań:)
szara myszka Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 zamiatanie świata? - to jakaś nowa akcja? -s.m
kaja-maja28 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szara myszka-co roku zamiatamy;)
Rekomendowane odpowiedzi