HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Co nieszczelnie jest szczerzone, ale szczerze się zaradnie, prawdę wszczeli w dobrą stronę - to przeszczegać cza dokładnie. Poszczególne szczeble władzy szczegą, by (Bóg broń) nie wydać tego, co (My - w prawdę nadzy) rozprzeszczenim, a co przydać pod pozorem tych przecieków, może się w następnej turze... i by w porę móc doszczegać, kiedy cegła szczeli w murze. Co nieszczelnie jest szczerzone, ale szczerze się dokładnie, prawdę wszczeli w dobrą stronę - grunt, to myśleć jest zaradnie. By roszczygać na swą korzyść, czasem czeba czymać sztamę, (a, że wyższa to poczeba) raz z warchołem cza, raz z chamem. p.s.... Muzykę już mam... TUTAJ: http://www.saints.pl/~gtc/?q=biedronka
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 HAYQ! Rogal od ucha do ucha. Treść i gra słów za.....rąbiasta. Jest następna piosenka:)) Odkurzyłeś już pitupitu? Radośnie pozdrawiaM.
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jasne... ;)) wyssałem spod entera jakiś zielony kit, lecz nadal cuś doskwiera... w BackSpace mam teraz Shi(f)t. dzięki Marlett za wizytę, ja sie trochę martwię, że mnie ziobra zabolą ;))) Pozdawiam.
Alicja Czekaj Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 HAYQ, jak Cie mozna nie uwielbiac ?:)
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie czaruj Alicjo... nie czaruj :))) (króliczek)
IN Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 od czytania bolą mnie szczęki ;) ps. język też :)))
adam sosna Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 fajnie bardzo tylko tytuł se dośpiewam "piosen-ka przedwy-bor-cza"
Marlett Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Jak byś z biedro - nką polatał, to nie tylko ziobra zaczno boleć:))) Pozdro.
HAYQ Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego ja się wyszczegam czytania takich tekstów - łatwiej jest pisać ;)) Ale ponoć uśmiech pomaga :)) Sorry za katusze i dzięki za przebrnięcie. Pozdrawiam. No tak... wyborcza źle się kojarzy ;) Dzięki za wizytę, pozdrawiam. Dziękuję (coś mi to tak,tak,tak przypomina;)), pozdrawiam Umkło mi poprzednio, więc teraz odpowiem - tak Marlett "pitulitu" odkurzone, ino paluchy już nie te. Na razie do muzyki Marylki ("Jak w podróży") śpiewam sobie... jak po grudzie... A biedronka, to moje ulubione zwierzątko, chociaż trochę złośliwe ;) dzie? kuję ;)
Rekomendowane odpowiedzi