Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Fotel Wieczorem usiadłem, zamyśliłem się. I z czego się śmiejesz? Że słowa na wyrost – czasem tak mam, że dla odmiany pomyślę głową. Wada produkcyjna bez szans na naprawę. A że niby bubel, i co z tego, dobrze mi z tym. Rozrzucę, nie dopnę. To problem? Nie sądzę. ... cdn.
Czarna Perła Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 całość się podoba, a najbardziej: "wada produkcyjna bez szans na naprawę" mogłobybyć bez: " ... cdn" pozdrawiam cz.p.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To: " ... cdn" znaczy że utwór jest w trakcie powstawania i będzie ciąg dalszy :))). Pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a ja chyba napiję się kawy, bo teraz nie rozumiem:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ten fotel daj może do tytułu i wstaw resztę, bo nie mam oparcia;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę zmieniłem. Może się wyjaśni :))) A na pewno po dokończeniu, bo to jak na razie zamysł. Będzie jeszcze rozwinięcie ;))) Pozdrawiam
Reni Her Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Czekam na cd. ale ciekawie się zaczyna ;)))))R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Siedzi mi to w głowie. Tylko muszę to przelać. A może przepić ;))) Pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale mnie ten początek wystarcza jako całość i stąd moja uwaga. życze weny, mimo wszystko cz.p.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale mnie ten początek wystarcza jako całość i stąd moja uwaga. życze weny, mimo wszystko cz.p. Może i masz rację. Coś mi więcej do głowy nie chce przyjść, więc chyba tak zostanie :))))
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 "dla odmiany pomyślę głową" Każdy mężczyzna zawsze myśli głową. Większą, mniejszą, nieważne:) Pozdrawiam w oczekiwaniu na dalszy ciąg.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ty drogi Panie Żubrze musisz tak od razu największą tajemnicę męskiej części społeczeństwa publicznie rozgłaszać :))))))))). No jasne że głową ;)))))) Ale z tem cdn to chyba nic nie wyjdzie. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pierre! Czekam na c.d.n. Serdeczności.
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż - naszło, napisało. A co z tego wyjdzie się zobaczy. Może zgra nuluję coś z tego ;))) Pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ty drogi Panie Żubrze musisz tak od razu największą tajemnicę męskiej części społeczeństwa publicznie rozgłaszać :))))))))). No jasne że głową ;)))))) Ale z tem cdn to chyba nic nie wyjdzie. Pozdrawiam Aj, tam, żadna tajemnica męska tajemnica. Wiele kobiet wie o tym lepiej niż niektórzy mężczyźni:D Szkoda, że nie wyjdzie:/
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 też myślę, że nie problem ;) hej!
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)))))))) No i właśnie. Jak tak pisze kobieta to ja się zgadzam :))) Pozdrawiam
IN Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)))))))) No i właśnie. Jak tak pisze kobieta to ja się zgadzam :))) Pozdrawiam w swietle tego, co się ostatnio dzieje na orgii - może zbyt pochopnie? ;) kto wie who is who...a gdybym był(a) Ulisse, to co byś powiedział(a)?....(lalala)... czy coś byś przeciw miał(a)? ...chciał(a)byś? chciał(a)...? ;))))))))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;)))))))) No i właśnie. Jak tak pisze kobieta to ja się zgadzam :))) Pozdrawiam w swietle tego, co się ostatnio dzieje na orgii - może zbyt pochopnie? ;) kto wie who is who...a gdybym był(a) Ulisse, to co byś powiedział(a)?....(lalala)... czy coś byś przeciw miał(a)? ...chciał(a)byś? chciał(a)...? ;)))))))))) A gdybysz byla Ulisse tó ja sie źmieniąm na ... Hmmm... Taki bogaty wybór że nie wiem co wybrać ;))))))))) Hej! :))))))
Judyt Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 wyjdzie w praniu:) oj mam problem mm, pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi