Piotr_Jasiński Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 wydusić szaloną moc z nieopisanej ilości koni gdy krajobraz przemyka nic więcej do szczęścia prócz wygranej w rajdzie wokół PeKiNu pamiątka z Warszawy -------------------------------------------- http://th.interia.pl/51,gfb42e7a72015779/i443149.jpg
zak stanisława Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 rady Izy do zastosowania, fajniePiotrze, podpisuj zdjecia będzie świetna pamiątka dla pokoleń... cmokeS
amehob Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym widział:wydusić wycisnąć moc z nieopisanej ilości koni krajobraz umyka jak noc nic więcej do szczęścia wygrałem PrAga PeKiN pamiątka z Warszawy ale to tylko imho :) mi się pokojarzyło, napisane tak, że zatrzymało pozdrówka :))
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę mi szkoda tych "niemechnicznych" koni :)) Ale reszt jak najbardziej. Dzieki za rady Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zbieram, podpisuję, może wyjdzie fajna kolekcja :))) A dobrych się słucham :)) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja bym widział:wydusić wycisnąć moc z nieopisanej ilości koni krajobraz umyka jak noc nic więcej do szczęścia wygrałem PrAga PeKiN pamiątka z Warszawy ale to tylko imho :) mi się pokojarzyło, napisane tak, że zatrzymało pozdrówka :)) Jako że zdjęcie zrobione zostało pod PKiN pozostanę tylko przy PeKiNie. Ale resztę skróciłem. :) Dzięki za wizytę Pozdrawiam również
Luthien_Alcarin Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 warto by wyodrębnic ostatni wers- do reszty nie mam obiekcji, dobra robota:) Pozdrawiam Agata
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 W sumie w żadnym z poprzednich Fotoplastykonów nie robiłem tego ale jest to dory pomysł. Tym bardziej że prawie każdy z komentujacych utwór to robił. Więc postanowione. Dodatkowo w poprzednich zrobię to samo :))) Dzięki serdeczne. Pozdrawiam również
Waldemar Talar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 fotka i wiersz bardzo fajny pomysł. ach te dziecięce lata. pozdrawiam Waldemar
IN Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 jestem fanką Twojego fotoplastykonu wrzucaj następne hej, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakoś mnie tak czasem nachodzi na wspominki i jak tylko ciekawą fotkę znajdę to wracam z chęcią i coś do nie skrobnę :)) Pozdrawiam serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już po wczasowych wojażach więc może coś nowszego się trafi :)) Wielce jestem zachwycony że do gustu trafiłem :) Pozdrawiam
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też jestem fanem tej serii:) Wpadlem po poprawkach i naprawdę jest super.z nieopisanej ilości koni - bardzo sugestywnie. Pzdr.
Niewierny Tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Na pewno czytałem, ale nie pamiętam czy komentowałem. Jeśli nie to teraz mówię, że dobry ten obrazek. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Pierre! Następna fotka do albumu. Oglądam wszystkie:)) ..i ten wspomnień czar. Ode mnie plusisko:)Uśmiechu.
Reni Her Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Fotka rewelka, i opis zasługuje na duużego plusika ;)))))) pozdrawiam R.
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też jestem fanem tej serii:) Wpadlem po poprawkach i naprawdę jest super.z nieopisanej ilości koni - bardzo sugestywnie. Pzdr. Po takich pochwałach zaczynam czuć się jak Narcyz ;)))))) Ale jest mi bardzo miło. :))) Pozdrawiam serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Tomaszu. Taki mały przerywnik dla rozprężenia i powrotu do tych cudownych lat dzieciństwa :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wybieram już następne ;))) W kolejce czeka indianin w jeansowej kurtce i niedźwiedź z Gubałówki ;))) Dzięki wielkie za plusika :)))))))) Pozdrawiam i wzajemnie :))))
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Reni :)))) Bardzo mnie cieszą Twoje miłe słowa :)))) Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi