Miłka Maj Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 wyjechałaś. ja też zdążyłam na do widzenia złożyć parę spodni i serdecznewszystko na co tylko choruję niestrawność waty cukrowej w ustach frajera odbija się czkawką za wysoko to niebo spada nam na głowę kochanie
Mr.Suicide Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jak zwykle krótko, treściwie z ciekawymi przerzutniami. żeby rozpoznać Twój styl nie trzeba wiele. jest bardzo charakterystyczny. podoba mi się ten cykl listów :) pozdrawiam.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Miłko, powtarzam - tak, zdecydowanie. Git. Ciekawe, któż to ta Anastazja? Ale z każdym listem wiemy więcej. Pzdr.:)
Mr._Żubr Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To jedyny z listów, które czytałem, ale i tak plusik jest. Pozdrawiam
Spiro Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jeden z tych wierszy, których nie mogę do końca zrozumieć, ale czuję przez dłuższy czas.choruję niestrawność waty cukrowej w ustach frajera odbija się czkawką za wysoko ten fragment trochę mi zgrzyta, ale nie wiem dlaczego. wrócę (obietnica, nie groźba) pzdr
Jerzy Rybak Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 myślę, że (legendarny już) motyw "za wysoko" nie został do końca wykorzystany. rodzynki? /j
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 A ja powiem jedno: jestem wielbicielką "Listów do Anastazji"! Jak zawsze... oszczędnie, niedopowiedzianie, pięknie...
PannaBeata Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Kurcze min treści maximum przekazu!! pozdrawiam Beata.
Atena Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 mniam.... :) i jeszcze jedno: świetnie zakończone pozdrowienia
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że się podoba; TE listy są dla mnie bardzo ważne;) Co do stylu - w zasadzie ciągle próbuję dłużej, bardziej opisowo ale i tak kończy się na totalnym obcinaniu zbędnych słów - widocznie ten typ tak ma;p serdeczności/V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) [quote]Ciekawe, któż to ta Anastazja? tajemnic/z/a [quote]Ale z każdym listem wiemy więcej. tak Ci się tylko wydaje;p dzięki Bartoszu za odwiedziny pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze możesz wrócić do reszty;) za plus - ukłon serdeczności/V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla mnie - to duży komplement:) [quote]choruję niestrawność waty cukrowej w ustach frajera odbija się czkawką za wysoko ten fragment trochę mi zgrzyta, ale nie wiem dlaczego. może ta niestrawność [quote]wrócę (obietnica, nie groźba) te obietnice - korepetycje aktualne pozdr./V
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niom;) podobno lepiej byle jak zacząć ale za to - dobrze skończyć buź/V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rodzynki i obiecana Kasia;) - gdzież one, hę? ja nie Julia, balkon 'za wysoko' a Romeo - eeeee, szkoda psuć legendy;p b/V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie, Kasiu:) pozdr./V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurczaków co prawda nie widzę ale to i tak lepsze od kaczek;) miło mi serdecznie/V.
Miłka Maj Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i mnie połknęła;) ups koniec j.w. dzięki Ateno:)
Ewa_Kos Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Potrafisz odcinać i pozostaje zawsze najważniejsze:) Oj, tylko pozazdrościć:)) Podoba mi się sposób zapisu - niby list, a nie list(?) Pozdrawiam serdecznie i czekam na następne :))) EK
Tali Maciej Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 nie kojarzę wcześniejszych listów więc pewnie będzie trza do nich wrócić bo tu jest ciwekawie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi