Messalin_Nagietka Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 kto ma chęć się zjawić - zapraszam: http://www.literaci.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=1584&Itemid=90 MN
Oxyvia Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Piątek to już lepiej niż środa, ale też nie wiem, czy nie będę pracowała po południu. Jak widzę, na imprezie będzie mój znajomy Jurek Jankowski (nie rodzina, tylko przewodniczący grupy literackiej, do której należymy z Zofią Honey i ostatnio chyba z Jackiem Suchowiczem). No, zobaczymy - może się uda przyjechać z nimi?
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a co będzie 7 września?
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zimna dolina będzie świetować swoje urodziny, hi żartuję, hihihiihi MN
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 zimna dolina , powiadasz? hmm... to wpadne sie troche pomrozić, a potem pojde do domku i może coś skrobne o tym wydarzeniu, a juz na pewno bede rozgrzewac swoje kosci. brr... aż mi sie zimno zrobilo :)
Lilianna Szymochnik Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Messalinie z stęskniłem się za Twoimi skrzydlatymi mopkami. Dlaczego, nie piszesz wierszy, co robisz?nad morzem już byłeś. A teraz w góry, czy na Mazury, czy w domowych pieleszach owocujesz. Ave!
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lila, napiłeś się czegoś... Mam nadzieję, że nie piszesz tak na trzeźwo...
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znam jeszcze jedną nazwę tejże doliny - prosekt ... - ale to już niezbyt, ale czasem spotkania są fajne, może tym razem, no nie wiem mimo wszystko zapraszam, bo w końcu tu się mieszka i co tam kalać gniazdo MN
Lilianna Szymochnik Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Winna klawiatura"s"raz wybija, raz nie.
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 z tego co wyczaiłam to ma być promocja jakiegoś tomiku, to już chociaż przez to przyjdę, a ty bedziesz spiewal? jola :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zostałem zaproszony, ale jako obserwator, hi będą to robić inni, pewnie lepiej, będzie też podobno coś na temat Almanachu wydanego w grudnu MN
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 a skąd masz takie wieści? działasz w tajnej organizacji ;) jola :)
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 A dlaczego niektórzy z nich mają takie śmieszne, pseudo-poważne miny? :D (żart) A tak na serio - głupio się czuję, gdy widzę niemal samych weteranów życia. A ja przy nich taki młodzieniaszek...
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 W klubach emerytów człek się wynudzi to fakt. ja też młódka jestem, ale co tam, nie zamierzam się tym klubem przejmować i z chęcią tam pójdę. a ty rafałku , też nas odwiedzisz? jola :)
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Biorąc pod uwagę to, że mieszkam dość daleko - raczej nie... A nawet gdybym mieszkał w samym Ciechanowie, to raczej też bym podziękował...
Messalin_Nagietka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał - czasami na tym dołku (bo to też nazwa tamtejszej areny mocowania się nietylko z poezją) dzieją się wspaniałe rzeczy - blues na przykład albo, hihihi, chyba jeszcze są jakieś spotkania kabaretowe, ale wiadomo, jak już mamy zająć się Odziałem Ciechanowskim ZLP - najlepiej jeśli osądzą to osoby spoza, natomiast ze stronki, skąd pochodzi link całego zamieszania, zostałem zbanowany na zawsze - tak to wyglada u literatów, kiedyś napiszę dlaczego - teraz się z tego wypada tylko posmiać MN ps. a osobiste pytanie Pana Jurkowskiego znasz?
Rafał_Leniar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie. Kto to? (Przeglądam internet: nazwisko popularne - dużo tych Jurkowskich).
ksiazkowy mol Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 myślę, że MN chodzi o Stefana Jurkowskiego :) jola :)
ksiazkowy mol Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Messalin Nagietka napisał: ps. a osobiste pytanie Pana Jurkowskiego znasz? to jak brzmi te pytanie? jola :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu nastąpiła pomyłka miało być: osobiste pytanie - Pana Jurkowskiego znasz? zabrakło myślnika, przepraszam MN
Rekomendowane odpowiedzi