Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ....dla siebie..nie tylko. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j.w. pozdrawiam Dzięki.Pozdrawiam serdecznie.
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Dzięki za pozytywa:)), od Ciebie zawsze cenny. Radości.
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klaudio! Dziękuję i życzę wielu radosnych chwil :)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He! i tak mnie nie wypłoszysz.. a krzyżyk jak chcesz - bierz.Papa!
Marlett Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno! Jeszcze raz dzięki. Również uśmiechu życzę.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jest ładny. Różanie i palce - doskonały przykład "rymu logicznego" . Pozdrawiam Jacek
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Klimatycznie, morsko, tęsknie... Tak!
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Bardzo dziękuję, że zwróciłeś uwagę na rymy. Radości.
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Ucieszasz jeśli znalazłaś cosik dla siebie. Uśmiechu.
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 mnie się podoba. wiersz powinien kryć w sobie tajemnicę, będzie wtedy ciekawszy. tak jest w przypadku różańca, o który toczył się spór. pozdrawiam jola :)
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jolu! Myślę , każdy wiersz ma większą lub mniejszą tajemnicę. Różaniec - również składa się z Tajemnic. Dzięki za zerknięcie do mnie:)) Radości.
ksiazkowy mol Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 i to z 20 tajemnic :) ło matko i pomyśleć, że ja kiedyś... zresztą nie ważne pozdrawiam jola :)
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Jolu! .....tak .. dwadzieścia:))) Serdeczności.
adam sosna Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 inaczej napisane dla mnie bardzo bardzo dzięki
Marlett Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja bardzo dziękuję.
Waldemar Talar Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 również uważam że bez różańca wiersz dużo by stracił. pozdrawiam serdecznie Waldemar
Marlett Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Talarku! Dlatego wbrew oczekiwaniom Czytelników zostawiam różaniec. Nie potrafie go ''wyrzucić''. Bardzo dziękuję.Pozdrawiam z serca:))
egzegeta Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Marlettko czytam i czytam i nie mam nic naprzeciw z wyjątkiem pogoda- szkoda a może czwarty wers bez ciebie życia będzie żal wtedy pogoda - żal reszta bez uwag :) Pozdrawiam PS. A tak w ogóle nie przejmuj się moją uwagą, bo Ty i Judyta sugestii komentatorów z reguły nie uwzględniacie :))
Rekomendowane odpowiedzi