Czarna Perła Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wieczór chwieje się na wskazówkach zegara noc przyszła w cichobiegach śpię uważnie by nie przegapić snu o tobie poranki budzą sie wysmuklone naga i zniecierpliwiona jak oddech odmieniam twoje imię przez dni tygodnia pory roku ciebie żywego zmyślam na papierze
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wieczór chwieje się na wskazówkach zegara noc przyszła w cichobiegach śpię uważnie by nie przegapić snów o tobie poranki budzą się wysmuklone niecierpliwym westchnieniem odmieniam twoje imię przez dni tygodnia pory roku naga zmyślam cię na papierze no... pomiksowałam odrobinę ;) nastrojowy, bardzo ciekawa jestem produktu finalnego :)))
egzegeta Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Perełko fajny, ale wziąłbym początek wg INkiwieczór chwieje się na wskazówkach zegara noc przyszła w cichobiegach śpię uważnie by nie przegapić snów o tobie dalej zostawiłbym jak jest, bo u INki znika "niecierpliwa jak oddech" - a to mi się widzi. A ta nagość, choć zawsze atrakcyjna tutaj mogłaby sobie darować:) Pozdrawiam
Niewierny Tomasz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka moja wersja z małymi zmianami może się przyda na coś pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dziękuję..pokombinuję cz.p.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Może bez zegara(?) wiadomo, że wskazówki należą do niego.:) Fajny i nastrojowy:))) Ciekawa jestem ostatecznej wersji i przylecę zobaczyć:))) Zostawiam pozdrowienia i + EK
Czarna Perła Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 dziękuję Ewo..poczekam może na jeszcze kilka rad i wersja finalna pojawi się w dziale dla poczatkujących :) cz.p.
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Perełko! ciebie żywego zmyślam na papierze Przepadam za takim zmyślaniem:)) Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wieczór chwieje się nierówno na wskazówkach zegara noc przyszła w cichobiegach śpię uważnie by nie przegapić snu o tobie * zdecydowanie zegar MUSI ostać, bo wskazówki mozna mieć od kogoś.... wiadomo jakie... podobamisie wszystkie wersje nie zmieniają sensu fajny!!!! kilka perełek nawet wyłuskałam" noc w cichobiegach"," by nie przegapić snu o tobie" cmokeS Perło!
Czarna Perła Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Stasiu, Marianno, Marlett -dziękuję Wam i ciesze się, że znalazłyście w tym coś dla siebie. pozdrawiam (wciąż myślę nad zmaianmi i propozycjami forumowiczów) cz.p.
Piotr_Jasiński Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Cichobiegi - kto to jeszcze pamięta :))) A całość ok. Podoba się :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi