Ewa_Kos Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 warstwa po warstwie wyrzucam gliniane zlepki - światło w cień na zmianę przekonujesz że są dwa miejsca mają różny smak dla mnie obcy wdzięczność i tak przychodzi zawsze w kawałkach
Miłka Maj Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jakoś tak mi się zakończyło:wdzięczność i tak przychodzi poniewczasie i co Ty na to, Ewciu?
Marlett Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ewo! wdzięczność i tak przychodzi zawsze w kawałkach Nigdy nie możemy liczyć na prawdziwą wdzięczność, więc ''kawałki'' są bardzo trafne. Też tak myślę. Serdeczności.
adam sosna Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak praca z edytorem graficznym: warstwa po warstwie - do obrazu :)
zak stanisława Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wdzięcznośc jak gliniane zlepki? dobre! kawałki są smaczne gorzej z okruszynami, bo ani nie posmakujesz, nie poliżesz, nie poczujesz, podobasie!~~ EWO! kosy w nosy!!!!!
IN Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 przyznam, że tym razem dla mnie enigmatyczny i jednocześnie niepokojący z pewnością rozliczeniowy (tak go odbieram) trochę gorzki pozdrawiam, :)))
Ewa_Kos Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Serdecznie dziękuję za wyrażone opinie, które bardzo cenię;:) od siebie dodam, że nie czuję się zbyt dobrze w takiej niby abstrakcji.Będę jednak próbować, może za którymś razem coś napiszę w tym stylu w miarę poprawnie:))) Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam:))) EK
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 mnie koniec nie urzekł tak niby nie wchodzi reszta w porządku nie odchodzi od całości ; ) pozdrawiam - k.k.
Ewa_Kos Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam po długie przerwie;miło, że jesteś znowu:) Wiem, że napisałam chyba "bzdurkę", ale fajnie,że zechciałaś przeczytać:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam po długie przerwie;miło, że jesteś znowu:) Wiem, że napisałam chyba "bzdurkę", ale fajnie,że zechciałaś przeczytać:))) Pozdrawiam serdecznie:)) EK no długa rzeczywiscie była, praca ważniejsza bytu nabyła. dziękuję za miłe przywitanie sciskam a bzdurki to w polityce sie dzieją a nie tu na profilu Twym buziaki
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dodajemy podwójnego ++ PozdrawiaMy.
Rekomendowane odpowiedzi