Karol_Cioł Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 właśnie sprawdzałam jak długo dam radę kręcić się w kółko kiedy przypadkiem wpadłam na ciebie kolejną próbę samo rozkręcenia udaremniłeś nieśmiałym uśmiechem a teraz wymieniasz u mnie wszystkie żarówki (to nie to że nie potrafię albo mi się nie chciało po prostu na co mi światło bez drugiej pary oczu) próbuję zrobić schabowe nie wiem tylko ile gram ma szczypta soli na szczęście mnie oświecasz krokami po kole wychodzę na prostą
Jerzy Rybak Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 puenta ładna. przerzutnie męczące, sprawiają wrażenie wygenerowanych na siłę. całość przyzwoita; powiedziałbym - sympatyczna. samorozkręcanie - razem, nic to, że Word podkreśla na czerwono ;) "wymieniasz u mnie wszystkie żarówki (to" - to na końcu wersu nie jest dobrym pomysłem. "próbuję zrobić schabowe nie wiem tylko ile gram ma szczypta soli na szczęście" - w tej frazie coś mi zdecydowanie nie gra, można ją lekko podrasować np. tak: próbuję zrobić schabowe nie wiem tylko ile soli na szczęście" - albo jakoś inaczej. w każdym razie "ważenie szczypty" razi. pozdrawiam /j
Rekomendowane odpowiedzi