pathe Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 serduszko lizak wiszący w oknie nie wchłania tylko koloryzuje język nocą ta dorotka ta malutka ta malutka tańcowała golutka golutka
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Patti, zanim powiem coś więcej: lizak wiszący w oknie - z niczym mi się nie kojarzy. Jakaś malutka, malutka podpowiedź? Pzdr.:)
Makar Bora Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Podoba mi sie miniaturka. Kolor czerwony, wbrew naszym śmiesznym czasom, jest kolorem miłości i serca. Bardzo mi się pociesznie widzi końcówka wierszyka. Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Skoro pojawił się lizak, powiem... słodkie. Ale ładne też.
Marlett Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Pathe! Lizak na wystawie -czerwone serce. ..tańcowała ranna rosą.... ...tańcowała i z wieczora... Serdeczności.
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma podpowiedzi;p
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdr i dzięki.czy słodkie można się kłócić;)
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi Marlett, że zaglądasz i że piosenkę kojarzysz
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że zabieraj jak jeszcze wrócisz, będzie mi miło.pozdr
Krzysztof Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 miłe to jest :) a dorotka przypomniała szanownego dr oyeya :D pozdrawiam serdecznie
pathe Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zabraniam kojarzyć z ojejem;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 czy lizak w oknie to język?
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma podpowiedzi;p I tak już wszystko wiem:p ;)
pathe Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraź sobie lizak taki odpustowy w oknie.troche jak witraż.w burdelach kobiety też stoją w oknach.jak muszę sama tłumaczyć swój utwór tzn. że beznadziejny jest;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraź sobie lizak taki odpustowy w oknie.troche jak witraż.w burdelach kobiety też stoją w oknach.jak muszę sama tłumaczyć swój utwór tzn. że beznadziejny jest;) nie, spoko, ja od urodzenia gapa jestem:) pozdrawiam Lenka
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pat, jeśli cię to pocieszy - przeczuwałem to od samego początku. 3maj się:)
marcze Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Czuć goryczkę w tej całej słodyczy już przy pierwszym czytaniu. Zgrabna groteska, Twoje wyjaśnienia psują trochę zabawę, mogłam nie czytać komentarzy - mój błąd. Zachwytu ;).
pathe Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdr i dzięki
pathe Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pat, jeśli cię to pocieszy - przeczuwałem to od samego początku. 3maj się:) że stoją w tym utworze czy, że stoją w ogóle?:)
Rekomendowane odpowiedzi