Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki jeszcze raz i zapraszam, kiedy tylko dusza zapragnie:)
Viiera Victum Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 bardzo dobry wiersz, bez dwoch zdan. Pochwalic... :)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziękuję:) Nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze wpadnie:) Serdeczności.
lubię latawce Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 jeszcze ja! jeszcze ja! wybacz spóźnialskiej ;-) wiersz jest świetny; doskonale dobrane środki wyrazu taki - hmm, bardzo powściągliwy pod względem emocji język, ale trafia dokładnie tam, gdzie trzeba. nie ma tu łez, serc, rozpaczy, jest natomiast spokój, napięcie, lecz także - pogodzenie się z losem, przyjęcie śmierci z podniesionym czołem, jakoś tak - dumnie... trudno o tym pisać. nie umiem wyrazić tego, co czuję, jednak Tobie udało się to w wierszu. eh, życie...exulowie wszystkich czasów wiedzą jaka to cena pzdr.
amehob Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 i ja wróciłem, nadal się podoba, nawet bardziej jak za pierwszym razem :)
Rekomendowane odpowiedzi