Anna Jędrzejewska Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 ukryć żal w okruchach chleba jak za dobrych czasów lepić kulkę rozgoryczenia z miękkiego miąższu a potem cisnąć czarnym gawronom do pożarcia
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Serce mi mówi, bo myśli nie słucha, że przemijami jak kulki na równi, gdzie sinus mnożysz przez charyzmę ducha i cień tajemny. Prawda: mijamy - wraz z czasem skurczonym chwile schwytane chwilę pamiętamy, a potem koniec z tym czasem swodzonym, faliście zmiennym. Kiedyś: miniemy - a wtedy to dusza spłonie jak serce wieszcza w aloesie. Ale: przetrwamy, bo życie nas zmusza kochać gawrony w naszym czarnym świecie. Ot jak zainspirował mnie, droga Aniu, Twój wiersz. Wady zawsze (się) znajdą, a zawsze przecież można je wydumać... Pozdrawiam i proszę o ocenę moich wierszy.
kaja-maja28 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Ładnie to ujęłaś, Zwykły człowiek przeminie,a Świat zostanie Czas do przodu gna i nie da się go zatrzymać. Pozdrawiam milutko
Cecylia Pierugg Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 bedzie, ale nie zachwyca, przynajmniej mnie, bo wiem że stać cię na więcej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi