Makar Bora Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 chciałbym nie kłamać nie wysyłać jej w świat do Puerto Rico albo Bulawayo po szczęście gdyż całkiem blisko za opłotkami szczęście bywało pomiędzy wzgórzami krętymi rzekami polami uprawnymi dobrzy ludzie - szczęście w sobie chowali kwitnie tam zawsze czasem trochę płacze gdy zamiast o nim człowiek myśli o szklanym pałacu aby szczęście brać trzeba go najpierw hojnie innym dać ale czy to prawda dobrze już nie wiem bo ktoś wątpliwości mi zasiał
zak stanisława Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 wątpliwosci -precz , to wszystko prawda,o czym piszesz, więc nic odkrywczego ale warto czasem sięgnąć do starych prawd!!! cmokES
Waldemar Talar Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 fakt że nic odkrywczego, jednak ma wiersz przesłanie i może sie podobać. pozdrawiam Waldemar
Makar Bora Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Zak Stanisława i Waldemar Talar - dziękuję i pozdrawiam. Chociaż na świecie nie ma nic pewnego, to tylko szczęśliwcy, nie szukając znajdą coś nowego, a to dalszą liczbę w wartości pi, a to bliską czarną dziurę. Nie przybędzie nic im z tego, gdy zatracą oczu blask przyjaciela najbliższego. Pozdrawiam.
Anna Siedem Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 To prawda i nikt jej nie zmieni, choćby próbował, a wątliwości zawsze będą istnieć - po to są, aby odgrywać swoją rolę, nie należy ich brać na poważnie, raczej z przymrużeniem oka. Można do nich mówić: wiem, że istniejecie, ale krótki wasz żywot boście tylko wątpliwości. Uśmiechu poeto!
Krzysztof Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 dobry wiersz, warty bycia :) pozdrawiam
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu (mogę tak się zwracać???), ohh...Twoje komentarze są zawsze takie subtelne i wyważone i takie...no brak mi słowa :) cz.p.
Czarna Perła Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 ano wiersz mnie nie porwał, choć 1 strofka przyjemna, ale 6 i 7 wers genialne :) cz.p.
Rekomendowane odpowiedzi