Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Chłopie nie rozumiesz???Ja o Twej sygnaturze teraz a Ty mi o zazdrości żekomej!!!Weź się kurcze zastanów Lilianno...Czemu Ty nie rozumiesz że masz błąd?????Czy to tak boli się do tego przyznać???
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 O jakim błędzie mówisz? w czym rzeczy kolego?
Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Pisałem już Lilianno wyżej.Chodzi o to że w sygnaturze ma być Domine a nie "Domino".Popraw to jeśli łaska bo ten błąd o Tobie zbyt dobrze nie świadczy.
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 A ja mam Domino; tak jak mam tutaj napisane w książce. Czy Ty wiesz lepiej,czy oni się mylą?
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Dobrze jeśli już,tak naciskacie to zastosuję się do waszego słowa.
Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Widocznie się pomylili durnie.Ja po pierwsze widziałem zawsze Domine po drugie sam się uczyłem łaciny nieco więc wiem że ma tak być.Chwała Ci za to jeśli to zmienisz...
Lilianna Szymochnik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Już to zmieniłem chyba jest teraz ok. Ave!
Almare Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 -jakie piękne przedstawienie,tyle postaci i takie emocje!!!!!!!!!!! -cudo samo,cud,najcudniejszy a ty Lilek, uparciuchu, największy!!!! -usilnie nalegam o kontynuację, proszę o podanie czasu następnej projekcji. -z rolę, przemądrzałej lali, proponuję dwa oskary za dialogi za rolę (przepraszam Panią)drugoplanową pozdrowienia
Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Cudowny teatrzyk prawda Almare?Tylko czy to dramat czy komedia bo w tym przypadku trudno mi zaklasyfikować...
Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 BTW-ja nie wiem czy oscara dostanie ale malinę napewno...
Almare Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -odbieram to bardzo pozytywnie, ludziom o coś chodzi.... -rzecz w tym, żeby pisać ,pisać ,pisać mogli wszyscy, że źle i nie modnie,jakie to ma znaczenie. -jak mawiał klasyk-ilość przechodzi w jakość-,tylko trochę cierpliwości, a kolega Lilian uparty. Tacy dochodzą celu, czego życzę jemu, jak i wszystkim biorącym udział w rozmowie. :)))))
Witold K. Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 hmm oby tylko że Lilianna pisze masowo i jakoś ewolucji w nim nie widać...Choć przyznaję jeden jego wiersz mi się podobał co kiedyś mu nawet napisałem w komentarzu.Szkoda że tylko jeden pośród setek...Uparty jest owszem tylko że żeby dąrzyć do zmian trzeba zauważyć ich potrzebę.
Oscar Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może nie za dobrze, ale za to jak rzetelnie:D
Rekomendowane odpowiedzi