Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Bardzo rzadko komentuję białe wiersze ale obok tego nie mogę przejść obojętny. Wiersz dobry refleksyjny zwłasnym klimatem. W rozmowie z księżniczką używasz jej cytatów? Pozdrawiam Jacek
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż autorem cytatów nie jestem ja :) A czy się ujawni? Nie mogę nalegać i jeśli to zrobi to z własnej woli. Litości na wiolonczelę i harfę:) pozdr. Księżniczka?
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło. Przyznam że aż tylu pozytywów się nie spodziewała. A "dwój...", no cóż czasami miewam takie "przebłyski" :)) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cytaty zostały użyte bez pozwolenia ale jak się później okazało wywarły pozytywne wrażenie na księżniczce. :) Zaczynam powoli wierzyć, że coś z tego mojego pisania jeszcze będzie (tylko żebym w samozachwyt nie wpadł :) Dziękuję i również pozdrawiam
Judyt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Litości na wiolonczelę i harfę:) pozdr. Księżniczka? Na ziarnku kapusty chyba;) kim jest autor?(ka?)
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Księżniczka? Na ziarnku kapusty chyba;) kim jest autor?(ka?) Na jakimkolwiek.:))) Księżniczkom tylko w bajkach się źle od ziarenek dzieje :)))
Judyt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na ziarnku kapusty chyba;) kim jest autor?(ka?) Na jakimkolwiek.:))) Księżniczkom tylko w bajkach się źle od ziarenek dzieje :))) Nie tylko w bajkach, księżniczki muszą być rzeczywiste
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt - rzeczywiste jest to co sami chcemy by takie było. Jeśli nie traktujemy tego poważnie staje się tylko mizerną namiastką rzeczywistości. A ta jest rzeczywista, jak dla mnie.
Judyt Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt - rzeczywiste jest to co sami chcemy by takie było. Jeśli nie traktujemy tego poważnie staje się tylko mizerną namiastką rzeczywistości. A ta jest rzeczywista, jak dla mnie. To niech wyjedzie na białym koniu tutaj
Mr.Suicide Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 o każdej z części pisałem coś w W. może trochę bardziej estetycznie byłoby bez kresek i nazw. nie lepiej ponumerować np. liczbami rzymskimi ? ale to tylko moje widzimisie ;) pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kreski faktycznie chyba zlikwiduję ale podtytuły zostają. Twoje wpisy z warsztatu pamietam :)) Bardzo były miłe. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wirsz powstawał w etapach i troszkę to trwało. A chińska kropla jest nawiązaniem do chińskiej tortury, czyli kapania kropel na twarz unieruchomionego człowieka. Po kilku godzinach każdy ma dość. W tym przypadku chodziło mi raczej o konsekwentne działanie, które doprowadza do otwarcia puszki Pandory lub Sezamu. Myślę że łatwo się domyśleć co w końcu zostało otworzone :)))))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to i to? :) Można tak powiedzieć ;)))
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Pierre! Wszystkie trzy części czytałam w W. Teraz tworzą całość i za to +++. Serdeczności.
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Dzięki Marlett. Miło mi że się w calości podoba :) Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 No to w imię nadrabiania czasu: podoba się :) Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Michał. :)) Miło mi się robi :)) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miło ;))
Rekomendowane odpowiedzi