HAYQ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Przywołał brata brat i bratu brat powiedział: By zaprowadzić ład w Tym stołku będziesz siedziałBrat nagle z krzesła spadł i jęknął: Gdzie? W Tym stołku?- "Tak", odrzekł bratu brat, na stołków Tych wierzchołku.I nie odmówił brat, Przeciwnie: nucąc piosnkę pomknął wprowadzać ład w Aleje Ujazdowskie.A brat ogromnie rad mruknął, gdy brat wychodził: "Mój brat - to dobry brat, bo ja bym się nie zgodził". *lekki tuning... z oryginału Boya Żeleńskiego - Po nominacji Jana Piłsudskiego na ministra skarbu.
zak stanisława Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 i co? i nic się nie zmieniło9 mimo upływu lat, HAYQ, dobrze to rozpracowałeś, z nutką ironii, i na wesoło, cmokES
M._Krzywak Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 - Co tam panie w polityce? - A, to samo, tylko podwójnie... Dobrze, że nie mieszkam w Warszawie, korki podobno straszne. Na plus. Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przykro mówić, ale naprawdę się nie napracowałem :| Cieszę się z jednego... że już czerwiec i przewrotu majowego nie będzie ;))) Dzięki Stasiu, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "A za pociechę może służyć jednemu z drugim, że nas tymczasem orze HISTORIA swoim pługiem..." Nie dość, że korki, to i śmierdzi "strasznie"... podwójnie ;))) Dzięki za wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co prawda czułków nie posiadam, stąd ino czółkiem mogę ;) Pozdrówka.
Fagot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Prawda, prawda i jeszcze raz prawda :-) i zaraz minie prawie wiek a nam się tylko dwoi w oczach :-) Zacna „aktualizacja”, bardzo na plus Pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezasłużona, niestety - zdaję sobie z tego sprawę ;) ... ale bardzo dziękuję za ten plus i wizytę. Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 HAYQ, gdybym była siostrą tego brata, też bym się nie zgodziła na te porządki w alejach. A wierszowi zaplusuję, pozdrawiam... :)
HAYQ Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rodzina, rodzina (...) ach rodzina ;)) W takim razie... specjalny bonus dla Ciebie, sprzed (ho, ho) też dobrych paru latek p.t. "Prorocy". Dzięki za wizytę, pozdrawiam http://konread.blox.pl/2007/04/Starsi-Panowie-prorokami.html
Nata_Kruk Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Dziękuję za bonus, obejrzałam, dobre, nie ma co...:)) Miłego wieczoru.
Marlett Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 HAYQ! Przeczytałam uśmiechnowszy się od ucha do ucha. Serdeczności.
HAYQ Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... tak, tak bonusik też mi się podobał ;))) dzięki za odwiedziny, pozdrawiam. ... bonusik polecam - dopiero się ucha -chasz ;) Dziękuję, uśmiech, to najlepsza nagroda, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi