Piotr_Jasiński Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jeśli uważasz, że tak jest to mi nie wypada zaprzeczać :))) A co najlesze wiem :))) Pozdrawiam słonecznie (choć u mnie burzowo:)
IN Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Piotrusiu Panie, wyrastasz na filozofa podobuje mi się przeokropnie to, co wypisujesz nie pozwól się zmanierować pomagierom ;) hej, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 IN - zawsze miałem w sobie coś z marzyciela włóczęgi, a to sprzyja dziwnym myślom w głowie, które od biedy można nazwać "filozofowaniem" :)))) A jak się czyta tak miłe słowa jak Twoje to się tak ciepło robi ... ;) Dzięki serdeczne i pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej , INus, wiem do kogo przypijasz, he he, cmokam oboje!!!!
Piotr_Jasiński Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej , INus, wiem do kogo przypijasz, he he, cmokam oboje!!!! Stanisławo, Twoje podpowiedzi zawsze są trafne :)))
Judyt Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 już koniec? jestem zawiedziona:) dobrze, że chociaż zdążyłam choć cała garść jakoś nie rozjaśniła puenty tutaj widocznej, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Judyt nie wiem jak napisać prościej aby nie było zbyt prosto :) Może jak się w całości znajdzie na forum będzie bardziej czytelne. Pozdrawiam również
Judyt Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czekam na trójart:) pozdr.Piotrze
Rekomendowane odpowiedzi