Mr.Suicide Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 słoneczko leniwie dzisiaj wstało wiem że po raz kolejny trzeba będzie udowadniać swoją dobroduszność jakby nie można było raz a dobrze zaufać * czasami wolę się przykryć kłamstwem imitować opanowanie naprawdę niekiedy wolę być już anachoretą
Marlett Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mr.Suicide! anachoreta -a na cho..re ta? Serdeczności.
Mr.Suicide Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett - no bo tak jakoś wyszło ;p serdeczności :) * nie wiem czy nie wywalić 'chtoniczny'. zastanawiam się jeszcze nad taką ewentualnością (druga część) : czasami wolę się przykryć kłamstwem imitować opanowanie naprawdę niekiedy wolę być już anachoretą
Marlett Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mr.Suicide anachoreta -a na cho..re ta? - to się podoba. i zdecydowanie; czasami wolę się przykryć kłamstwem imitować opanowanie naprawdę niekiedy wolę być już anachoretą Uśmiechu.
Mr.Suicide Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlett, rozwiałaś moje wątpliwości :) Słońca.
zak stanisława Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 początek przypomina piosenkę- słoneczko późno dzisiaj wstało.... dalej jest lepiej, anachoreta, dziwne słowo fajnie brzmi, cmokES
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 a cóż to za stwór w puencie? przyznaj się;) pozdr.
HAYQ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jakby trochę sprzeczności w tych deklaracjach, ale myślę, że i anachoreci czasami, dla dobra sprawy "koloryzują". Tylko to pewnie takie ascetyczne kłamstewka ;)) Podoba mi się. Pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, Stasiu. z tym słoneczkiem to miało być takie trochę ironiczne. nie wyszło, trudno ;) może wiesz jak to ewentualnie przeobrazić w ironię? serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się przyznaję ;) anachoreta to pustelnik, zazwyczaj spędzaja swój czas na kontemplacji, umartwieniach. jest samotnikiem, odludekiem. w tym tekście miało to oznaczać, że też czasami chce się oderwać od tego wszystkiego. chociaż na jeden dzień być takim pustelnikiem, odludkiem. dzięki za wizytę. serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że Ci się podoba. a' propos anachorety- to troszkę wyżej, jeśli chcesz się dowiedzieć o co mi chodziło ;) dziękuję za wizytę. serdecznie pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 "wiem że po raz kolejny trzeba będzie udowadniać swoją dobroduszność" Myślę że nawet należy :) Ale wtdey życie pustelnicze raczej nie wchodzi w grę. Dobra przerzutka z kłamstwem. To troszkę żartem ale ogólnie z treścią się zgadzam. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten anachoreta nie jest aż tak bardzo dosłowny ;) cieszę się, że coś tam trafiło :) dzięki za wizytę. serdecznie pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tymi sprzecznościami, to nie był zarzut. ;)) W końcu anachoreta tyż człowiek, a że pustelnik/asceta, to i kłamstewka też ascetyczne (czytaj - nieszkodliwe). ;)) Pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się przyznaję ;) anachoreta to pustelnik, zazwyczaj spędzaja swój czas na kontemplacji, umartwieniach. jest samotnikiem, odludekiem. w tym tekście miało to oznaczać, że też czasami chce się oderwać od tego wszystkiego. chociaż na jeden dzień być takim pustelnikiem, odludkiem. dzięki za wizytę. serdecznie pozdrawiam. nie ma problemu, zawsze możesz wybrać się na polanę do lasu i spędzić tak cały dzień, wtapiając się w naturę np., tylko nie alienuj się, bo to może poprowadzić podobnież do nekrofilizmu, pozdr.ciepło
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tymi sprzecznościami, to nie był zarzut. ;)) W końcu anachoreta tyż człowiek, a że pustelnik/asceta, to i kłamstewka też ascetyczne (czytaj - nieszkodliwe). ;)) Pozdrawiam. :)))) dzięki jeszcze raz za wizytę :) serdecznie pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się przyznaję ;) anachoreta to pustelnik, zazwyczaj spędzaja swój czas na kontemplacji, umartwieniach. jest samotnikiem, odludekiem. w tym tekście miało to oznaczać, że też czasami chce się oderwać od tego wszystkiego. chociaż na jeden dzień być takim pustelnikiem, odludkiem. dzięki za wizytę. serdecznie pozdrawiam. nie ma problemu, zawsze możesz wybrać się na polanę do lasu i spędzić tak cały dzień, wtapiając się w naturę np., tylko nie alienuj się, bo to może poprowadzić podobnież do nekrofilizmu, pozdr.ciepło co racja, to racja. nie przesadzać za bardzo :))) dzięki za ponowne odwiedziny. serdecznie pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma problemu, zawsze możesz wybrać się na polanę do lasu i spędzić tak cały dzień, wtapiając się w naturę np., tylko nie alienuj się, bo to może poprowadzić podobnież do nekrofilizmu, pozdr.ciepło co racja, to racja. nie przesadzać za bardzo :))) dzięki za ponowne odwiedziny. serdecznie pozdrawiam. odwiedziny snu marzenia pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi