Karol_Cioł Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 podobno mózg neandertalczyka był większy od ludzkiego a Einsteina okazał się zaskakująco mały zbijasz mój koronny argument męskiej wyższości który znalazłem wczoraj na onecie zawsze wiedziałem to nie zależy od zwojów neuronowych mądrość macie w oczach gdy przewiercasz spojrzeniem rośnie czaszka staję się neandertalczykiem a ty unosisz się nad ziemią chciałbym ci powiedzieć ale nie potrafię mogę tylko sapnąć spuszczasz wzrok powoli opadasz robię herbatę koniecznie z cytryną chlipiesz i rozlewasz
Michał Domagalski Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Coś mnie bierze w tym wierszu. Płynnie się go czytało, dobrze pozostaje w głowie... Jest w nim coś z poezji... Pozdrawiam!
Tomasz Obłuda Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 herbata z cytryną nie jest dobra
Karol_Cioł Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Michał Domagalski - dzienx Tomasz Obłuda- to zależy kto co lubi
Rekomendowane odpowiedzi