egzegeta Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 gdyby musiał do piekła wybrałby kręte okrężne najdłuższe do nieba proste bez poręczy najkrótsze niestety jest odwrotnie6 czerwca 2007 1
Tomasz roman Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Dobry bo "zmusza" do przemyślenia Pozdrawiam!
Piotr_Jasiński Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No niestety. Choć się niektórym wydawać może że jednak ;) Dobra myśl i takie samo wykonanie. Krótko na temat. Pozdrawiam Ps. Tomasz roman - nasówa???
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Jest odwrotnie, a wczoraj właśnie tak przyglądałam się pokrętnym schodom prowadzącym na chór w KK.Muszą troche bardziej być pokręcone, żeby nam tak łatwo nie było może znaleźć siebie, tylko nie wiem czy to niestety czy stety, pozdr.ciepło
Dżygita Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nasuwa:)
Dżygita Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 dla mnie prawdziwy i aż czasem sama się zastanawiam; czemu skoro komuś u góry zależy aby nas było dużo, wymyślił tyle przeszkód w drodze do nieba?:))) Pozdrawiam serdecznie:)))
egzegeta Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 dziękuję Wam za odwiedziny a może by tak coś zmienić bardziej upodobnić do wiersza? :) końcówka mi nie leży i próbka tego wiersza też nie. Bo inspiracja "wyszła" z obrazu /namalowanego w ubiegłym miesiącu- olej/ na którym dwóch starców stoi na schodach, a te schody cholernie wysokie, kręte i stopni do pokonania niezliczona ilość. Gest ręką jednego z nich zdaje się wskazywać, że chyba nie dojdą ....do celu. Rozmawiałem z autorem tego obrazu, aby coś szepnął o sensie tego przekazu/przesłania odpowiedział uśmiechając się: - interpretacja należy do ciebie;) bądź mądry i pisz wiersze i żem napisał j.w. ;)) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Wiktorze też chciałam u siebie coś zmienić, Piotr Jasiński próbował coś podpowiedzieć i bez konsekwencji;), a poza tym to chętnie obejrzę ten obraz, pozdrawiam ciepło
egzegeta Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, nie ma sprawy jeśli wiersz "dojrzeje" to ten obraz jako ilustracja pojawi się na mojej stronce - obok wiersza:)) Od autora obrazu już mam przyzwolenie i zdjątko w jpg.:)) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ha, nie ma sprawy jeśli wiersz "dojrzeje" to ten obraz jako ilustracja pojawi się na mojej stronce - obok wiersza:)) Od autora obrazu już mam przyzwolenie i zdjątko w jpg.:)) Pozdrawiam ale ja bym chciała go dostać;):P pozdr.ciepło
egzegeta Opublikowano 8 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a słowo ciałem się stało wirtualnym:)
Judyt Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a słowo ciałem się stało wirtualnym:) wirtualnym ciałem się stało? rozumiem to jako żart, pozdr.
egzegeta Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no teraz to mnie zaskoczyłaś. Nic nie dostałaś? i nawet nie wiem czy się podoba :( ale niech tam
Judyt Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no teraz to mnie zaskoczyłaś. Nic nie dostałaś? i nawet nie wiem czy się podoba :( ale niech tam bardzo się podoba, odpisałam zresztą, dziękuję, pozdr.
Wiechu J. K. Opublikowano 30 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2025 @egzegeta Schody, temat rzadko poruszany, a przecież ważny.
Rekomendowane odpowiedzi