Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 cholera!szałowo dziś wyglądasz blondynka nie może mieć takich czarnych rzęs - jak to robisz bez stanika nigdy nie masz obwisłych piersi gadał jeszcze chwilę i zamilkł potrzebował wina by nie winić oczu że znowu źle widzą
Piotr_Jasiński Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Hehe. Puenta skojarzyła mi się z pisenką Dudi'ego. Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 świetne :) 'bez stanika nigdy nie masz obwisłych piersi' to sobie zabieram. chyba zacznę to powtarzać swojej dziewczynie 1000000000 razy częściej w ciągu dnia ;) serdecznie pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hehe... pójdę w ślady Mr. Suicide ;) Wierszyk oczywiście na tak. Pzdr
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bingo! Ciągle na nowo to odkrywam, bo prawdziwe aż do bólu:)) Pozdrawiam i dzięki za zagląd:))
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziś "ciepało", mam proste ściany i schody z kamienia:))) Dzięki Stasiu za !!!!!!!:))).Pozdrawiam ciepło:))
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi bardzo i dzięku za komentarz, też miły:))) Pozdrawiam serdecznie:)))
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Pancolku, dziękuję za przeczytanie ; fajnie,że zatrzymało:))) Pozdrawiam serdecznie:)) (przesympatyczny masz nick:))))
Pancolek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj zatrzymało, zatrzymało ;) Cieszę się, że chociaż nick ;)) Buziaki ślę ;)
Rekomendowane odpowiedzi