Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 on powiedział: słodką truskawką dojrzewałaś we mnie w ażurowym głogu chowałaś uśmiechy winogrona znów były wyjątkowo słodkie uwiodłaś mnie i splątałaś na wieki ona powiedziała jestem jak wyspa wokół tylko woda ta sama którą wlewałeś w swoje słowa przy niej każda obietnica blednie i jest taka słona jak sól z morza
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie za poświęcony czas i cieszę sie,"żegomasz" a nie wiem jak go zrytmizować - no ten wiersz:aż dziób żółty boli od myślenia.:))) hihi
zak stanisława Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 dżygi, dżygi, gdzie masz dziób? a dziołcha ma rację super wiersz, jak życie słono słodkokwaśne, cmok w ten żółty dziób!!!!
HAYQ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 kolczasta truskawka w słonym jeziorze Tak zapamiętam, ładny wiersz. "On/Ona powiedział/ła" troszkę, jakby niepotrzebne, podział na dwie części zupełnie by wystarczył, ale pewnie się mylę, proszę więc nie zwracać uwagi. Pozdrawiam.
Dżygita Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 pomyślę nad dwoistym wyglądem, ale ''kolczasta truskawka w słonym jeziorze" podoba się bardzo jako najkrótsze streszczenie wiersza:))) Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:))
Rekomendowane odpowiedzi