piernik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 przypuszczałem że zrobiono mnie z plastyku taka teraz technologia ale niesłychane żeby stopić się pod pierwszym w życiu rumieńcem nie swoim odgadnąć trudno kiedy pójdzie pierwsza iskra na rzęsę co z policzka przez usta dokąd? prowadzi mnie Pomyłka! idę sam i idę gdzieś takie to szumne - a jednak nikt już nie słucha co mówię do siebie trzy po czy kapie jeszcze na kafelki panele podłogę deszcz co w pogodzie zapowiadali
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 pogoda to zjawisko zjawisko to zmiana a tu zatrzymanie zdziwienie i moje przerażenie choć jak zwykle z pogodą zapowiadało się na pogodę, no nie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
piernik Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 troche chybas nakrecila. moim zdaniem niepotrzebnie. a co tak przerazilo? pierwsze wrazenie? :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierniczek, hi - żartuję, sorka ja to chop jakby co, ciiiiii, ale siem nie gniewajet "deszcz co w pogodzie zapowiadali" dobija mnie takie traktowanie może o prognozę chodziło? z ukłonikiem i pozdrówką MN
wesoły grabarz Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 poeta, czy artysta plastyk?
piernik Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 widzicie. przeciez nie ma sensu tlumaczyc wiersza. kazdy rozumie po swojemu. nie podoba sie? nieciekawy? rozumie sie:) ale: pogoda- nie prognoza, a pogoda wlasnie! bo to jest lip[ne i glupie. i wlasnie dlatego. a czy plastyk? owszem, ale nie artysta. tworzywo. pozdr.
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok - nie obrażaj się wiersz ma w sobie piękne strony lecz z tym plastykiem czy platikiem (?) dziwna zabawa wychodzi, no nie? z ukłonikiem i pozdrówką MN
piernik Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 nie obrazam sie, bron Boze. ciesze sie z krytyki. na cos sie moze przyda. pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi