IN Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 twoje moje kochanie nasza dadaistyczna mozaika ;)
Spiro Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 gdzie się ostatnio nie obrócę to malarstwo. muszę podciągnąć się troche w dziedzinie /s
Mr.Suicide Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 genialne. podoba mi się ten dadaizm :) pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 tak aż czuć oddech wolności... pewnie dlatego to ";)" (ja bym wyrzucił oczko w pierony) pozdrawiam Jimmy
adam sosna Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 IN - tegracja IN tak mi się skojarzyło
Piotr_Jasiński Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Faktycznie w ten sposób można baaardzo zintegrować. Nawet dadaistycznie :))) Pozdrawiam Ps Dziś jest dobry dzień - co wiersz to poprawa humoru :)))
jacek_sojan Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 zadziwiasz! :) integracja ma coś z "dada", każdego rodzaju integracja; J.S
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fakt, zadziwiasz celnoscią!!!!! żw też nie zauważyłam tego cacka, ale wbiegam i wybiegam bez czasu, duży cmokeS Inko!
IN Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 ha! - takie małe a cieszy... to znaczy mnie cieszy, że ktoś coś rozumie z tego co wypisuję moja aktualna niechęć do pisania spowodowała, że z onym wrogiem rozprawiam się krótko, bez zbędnych ceregieli ;) Stanko i Jacku - nie ma się co dziwić - jak strzelać to po to by trafić... no nie? ;) Spiro - wszyscy musimy się podciągać, chociążby po to aby mieć bicepsy ;) Mister - może powinnam zmienić nick na Gienia? ;) Jimmy - buźka, że tak powiem, jest poza zakresem "opracowania" ;) Sosen - i prawidłowo kombinujesz...;) Piotrze - wygląda na to, że można ;) fabuły nie komentuję, sądząc że każdy z Was wyczytał sobie co chciał pozdrawiam serdecznie, :)))
zak stanisława Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 in te gra gracje nasze wasze cycuś zabawa....
Rekomendowane odpowiedzi