Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 soczysta gładkośćprzeciąga spojrzeniem głębi konstrukcję budującdotykiemrysunek giętki znaczony pragnieniem autora trwałe niesie z sobą piętnopalce zachłanneszukają odwagi niepewnetrwanie zakłócić pragnieniemplamą pożądaniauwieść przypływ wrażeń biel nasycić pulsemświatła przyzwoleniemświadoma zguby wiodę na straceniespazmy oddechu ostatniemalując sztukę nakładania barw na pokuszenie ogniem czułości niewolęna płótnie
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za ten wiersz.Podoba mi sie bardzo! Świetne przejście z opisu do akcji. Subtelny, delikatny. Naprawdę podziwiam. Zdecydowanie najlepszy ostatnio na tym forum. Gratuluję!Adam
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a dla mnie bardzo odprężający. :)pozdrwawiam.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Masz coś wspólnego z malarstwem? Proces malowania obrazu oddany idealnie i pięknie wpleciony w treśc.Gratuluję wiersza i proszę o jeszcze.Pozdr.
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Adamie, jeszcze raz dziękuję...PozdrawiamOyey, dziękuję za komentarz. Nie chciałabym się z Tobą spierać, ale forma jest tu jak najbardziej uzasadniona, nie bez powodu pewne słowa zostały umieszczone osobno. Niemniej Twoja interpretacja może się różnić od moich intencji i pewnie dlatego mamy też inne spojrzenie na formę. PozdrawiamKai, służę... pozdrawiamMirku, to jest dokładnie to o czym myślisz...malarstwo to moja wielka miłość. PozdrawiamSerdecznie dziękuję za komentarzeAneta
magda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT plamą pożądaniauwieść przypływ wrażeń biel nasycić pulsem piękne, no.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Aneta Paradysz @ Jul 6 2003, 07:27 PM) Mirku, to jest dokładnie to o czym myślisz...malarstwo to moja wielka miłość. Pozdrawiam Byłem tego prawie pewien. Kiedyś też próbowałem malować i doskonale wiem co się przeżywa, gdy z pustej przestrzeni zaczyna sie coś wyłaniać Pozdr.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pięknie, ale mam pytanie, rozmywa mi się strofa: palce zachłanne/szukaj odwagi/...... - tam jest zwrot do... czy literówka?chciałabym tak jak ty pisać o pasji, bo zarażasz nią...pozdrawiam, czekam na więcejaga
Aneta Paradysz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję Magdo za ciepłe słówko.Mirku, wiesz zatem, jak bardzo boli świadomość własnej niedoskonałości w zderzeniu z prawdziwymi tytanami tej sztuki...chociaż własne "dziecko" też cieszy bardzo. Agnieszko, dziękuję za miłe słowa i zwrócenie uwagi na błąd, jaki wkradł się podstępnie w ten zapis – już poprawiłam. Pozdrawiam Aneta
Rekomendowane odpowiedzi