Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 wymięte ego wyrzucę za okno bez cienia skruchy ze śmiechem figlarnym zagłuszę chandrę zwalczę zgagę bimbaniem wychodzę bez rozpamiętywania i pytań na rybach odpocznę coś skrobnę limeryk może dla żartu wieczorem kufel bez stresu i odpowiedzi a potem wrócę i usnę snem niesprawiedliwego może ze znaczeniem
Mr.Suicide Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 chyba niewiele zmian o ile kojarzę. z tego co pamiętam były jakieś problemy z pointą. nie jestem do końca przekonany co do tej wersji. chyba bardziej leżała mi pierwotna. peel ma już chyba siebie dość, wszystkiego co go otacza i pragnie jakiejś zmiany, a przynajmniej odpoczynku, oddechu, chwili spokoju, relaksu. niby chce tak wszystko zostawić, olać, a mimo to po powrocie z odpoczynku coś go jednak dręczy. może się mylę. myślę, że każdy tak czasami ma. doskonale rozumiem peela i za to przyznaję Ci Piotrze mojego skromnego plusa. serdecznie pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Niezły obraz 'szamotaniny' z codziennością ;)
M._Krzywak Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ten podmiot osobiście mi się podoba, a jeżeli podmiot, to i wiersz. To "ego" niech symbolizuje to, co faktycznie należy wywalić. Pozdrawiam.
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peel ma dość wybująłego ego, które nie rzadko sprowadza go na złą drogę. A dalej już wiesz. potrzeba wytchnienia. Zmiany klimatu - kontrastu dla dotychczasowych przyzwyczajeń. Odpoczynek może przynięść taką ulgę ale gdzieś w głebi człowiek pamięta - brak odpowiedzi i własne błedy, natarczywość i zadufanie. Za plusa dziękuję i pozdrawiam równie serdecznie
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szamotanina to bardzo dobre słowo i świetnie pasuje do stanu peela. Dzięki za wizytę Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie - wywalić ego - zmienić siebie. Jeśli nie całkiem to przynajmniej w tej części która wprowadziła najwięcej zamieszania. Dzięki Michale - miło mi niezmiernie Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ktoś mi napisał, że przeczytał bimberkiem zamiast bimbaniem. Wtedy to by się dopiero zgagę "zaprawiło" :))) A i tak mnie cieszy że choć troszkę się spodobało i wizyta też. :) Pozdrawiam również
Robert Kmiel Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 z warsztatu tu gdzie jego miejsce zazdroszczę chętnych do pomocy w warsztacie a wiersz plusowy dziękuję Kmiel
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za plusy. Miło mi niezmiernie. A co do pomocy. Czasami jest, czasami nie. Różnie bywa. Pozdrawiam serdecznie
PannaBeata Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Nie myślałam, że przeczytam kiedyś taki wiersz.
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaczy, że może być czy wręcz odwrotnie?
Marlett Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Pierre! Jest dobrze,ale wole wersję warsztatową. Ale pomimo ++ . Radości:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko ostatni wers się zmienił. Za namową kilku komentatorów na optymistyczny go zmieniłem. Ale i tak pięknie dziękuję :))) Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo uprzejmie :))) Miło mi Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi